Partyflock
 
­ Nederland

Sied van Riel presents Rielism night
2 Year Anniversary & Sied's Birthday

gepubliceerd door , op
Rielism
9 mei 2017
FeestRielism · 2nd Anniversary & Sied's Birthday
Datumvrijdag 12 mei 2017
LocatiePanama Site
Vrijdag 12 mei, Club Panama Amsterdam kan de taart maar beter in bestelling hebben staan, want op 12 mei heeft DJ, producer en label eigenaar Sied van Riel alle reden voor een feestje. Die vrijdagavond nodigt de 'Riel Deal' iedereen uit om zijn verjaardag te vieren – en dat doet hij op geheel gepaste wijze samen met enkele van zijn favoriete collega's achter de decks. Rielism Night markeert bovendien het 2de jubileum van zijn eigen Rielism label én de release van het officiële 'Rielism Volume 4' compilatie album. Sied: "De timing had niet beter kunnen zijn!"

Op de avond van en vóór de grote Armin Only show in de Ziggo Dome, nodigt Sied van Riel alle internationale trance liefhebbers uit voor zijn eigen feestje. Met zoveel te vieren, is het niet meer dan logisch dat Sied op deze Rielism Night zijn fans trakteert op een adembenemende Sied & Friends line-up. Van achter de draaitafels zal het geluid van Arnej (CA), James Kiedis (GB), ReOrder (SK), Misja Helsloot (NL) en BLR (NL) de Panama in knallen. Naast een extended set van Sied zelf, zal hij ook een worldwide exclusive b2b set met een mystery guest doen – en #BoRiel tot leven brengen. Een veelbelovende nacht met Rielism helden op de line-up, Riel muziek liefhebbers op de dansvloer en opperkoning Sied die naast dikke beats wellicht ook trakteert op dikke slagroomtaarten – Oaki style of niet.

Sied: "Ik ben blij dit jaar de Rielism events weer tot leven te brengen. Na edities op Ibiza en een jaar pauze, is 12 mei de dag waarop het allemaal weer los gaat. De timing had niet beter kunnen zijn, want die maand bestaat het Rielism label 2 jaar, is de release van Rielism 4 en is vier ik op 12 mei bovendien mijn verjaardag…talking about Keeping' it Riel!"

Tickets voor Rielism Night in Panama, Amsterdam op 12 mei zijn hier verkrijgbaar.

Line-up: Arnej, BLR, James Kiedis, Misja Helsloot, ReOrder, Sied van Riel (Extended Set) & Worldwide Exclusive B2B set Sied van Riel & Mystery Guest