Partyflock
 

Volledige line-up Ultrasonic festival

gepubliceerd door , op
flyer Ultrasonic Festival
Ultrasonic bestaat 5 jaar, en dat gaan we vieren met de vetste line-up ooit! De eerste namen waren al niet mis en vandaag mogen we eindelijk alle artiesten bekendmaken. Van de meest zomerse house tot de lekkerste urban, van springen op EDM tot stampen op raw hardstyle: met 50 acts op 5 podia kan het allemaal. Kijk snel hieronder voor de hele lijst!

Kun je alvast niet langer wachten? Kaartjes koop je hier [presale element= party id=326813 type=ticketscript] en het Facebook event met de laatste info vind je hier facebook Ultrasonic Festival 2017 gaat los op 29 juli op de Maarsseveense Plassen, Maarssen, Utrecht.

Mainstage
Op de mainstage is het dansen, springen en losgaan op de heetste EDM- en housebeats van dit moment. Maar niet alleen muziek maakt hier de dienst uit… Je kunt ook rekenen op de vetste shows en natuurlijk op heel veel gezellige mensen!
Ummet Ozcan
Bingo Players
Quintino
Daddy's Groove
Lucas & Steve
Sophie Francis
Mike Mago
Matt & Kendo
Dirt Delux & Teknoclash (b2b set)
Rose
MC Roga

Hardlife
Bij Hardlife is het leven hard, en dat alleen in de meest positieve zin! Hier kun je namelijk de hele dag losgaan op de allerhardste kicks, van freestyle tot melodieuze hardstyle en de allerdonkerste raw hardstyle. Stampen!
Ran-D
Adaro
Frequencerz
Crypsis
Ruthless
Thera
Bass Chaserz
Clive King
Ransom
JNXD
Xzellar
MC Ruffian

H!pster
Het is eclectic, dansbaar, het is hip, en de DJ's weten er hoe je een feestje moet bouwen. het is H!pster! In Utrecht is H!pster al jaren een begrip in de uitgaansscene, en ook op Ultrasonic zetten ze de boel steevast op zijn kop met de beste urban, afrohouse, eclectic en moombah.
Jonna Fraser (live)
The Partysquad
Freddy Moreira
Bizzey
Johnny 500
Irwan
Biggi & Elton JonathanAfro Bros
Gio Brown
George Felix
Mike Rock
Don Cartel
MC John Kho
H!pster Dance Squad

HEY!
HEY! Heb jij het al gehoord? Michel de Hey komt met zijn beroemde HEY! concept weer een prachtige stage neerzetten op Ultrasonic! Deze oude rot in het Nederlandse uitgaansleven is zo ongeveer synoniem met techhouse en techno, zoals hij hier weer zal bewijzen. Doorgaan tot het einde!
Karotte
Michel de Hey
Benny Rodrigues
Juan Sanchez
Ici Sans Merci
Taras van de Voorde
Bas Roos
MC Bom

Metz
'The real house event', dat is hoe Metz bekendstaat, en daar is alle reden voor. De line-up staat vol artiesten die al jaren meedraaien en die weten hoe je een dansvloer langzaam opbouwend tot zijn kookpunt brengt. Deze is voor de die-hard dansers.
Roog
Erick E
La Fuente
Funkerman
Chris Rox
Jasper Clash
House4Pleasure
Illfort Grantz
Hosted by Patrick Brown
Vocals by Mitch Crown

It's time for Ultrasonic!
Kaartjes in de pocket, must-see DJ's uitgekozen? Kom dan nog wat verder in de feeststemming met de aftermovie van vorig jaar:
Vergeet ons ook niet te volgen op social media voor het laatste nieuws en natuurlijk een hoop voorpret. We zien je op 29 juli!

2 opmerkingen

Wat een ongelooflijke kut line-up! :) :)
laatste aanpassing

Uitspraak van oh oh oost op maandag 27 maart 2017 om 14:26:
Wat een ongelooflijke kut line-up! :) :)

:)