Partyflock
 
­ Nederland

Unleashed op het Westergasterrein

gepubliceerd door , op
Op 6 mei zal Unleashed haar voorjaars-event plaats laten vinden in het hart van het Westergasterrein. Nog een reden om uit te kijken naar de lente! Binnen dit 19e eeuwse complex zullen de industriële Westerunie en klassieke Westerliefde gecombineerd worden om zo een onvergetelijke fetish dance spektakel te creëren. De romantiek van de WesterLiefde vervult je met mystieke, sexy vibes, terwijl de Westerunie een meer ruwe, authentieke ervaring biedt.

Zoals altijd met Unleashed events zullen de geluidssystemen van hoge kwaliteit zijn, waarbij een geweldige muzikale line-up, prachtige decoratie en visuals, uitdagende shows en een fantastisch publiek deze avond onvergetelijk zullen maken. Binnenkort wordt de DJ lineup en een imposante selectie aan artiesten aan jullie bekend gemaakt!



Naast de twee dance areas zullen er ook meerdere manieren zijn om jezelf te laten gaan in de dungeon en play area, of juist bij te komen en socializen in een van de lounge zones. Kom en geniet van de meerdere areas in dit prachtige complex omringd door moderne parken - de perfecte set-up voor een fascinerende en betoverende nacht!