Partyflock

Geef vrijheid door

Geef vrijheid door

gepubliceerd door , op
Flow freedom (flyer)
De slogan voor 5 mei op Bevrijdingsdag is ook dit jaar weer "Geef vrijheid door".

In het hele land worden activiteiten georganiseerd om onze vrijheid te vieren. Het is goed om te beseffen dat deze vrijheid ook in Nederland niet vanzelfsprekend is.

Ook in Arnhem wordt dit jaar de vrijheid gevierd.

Dit jaar zal voor het eerst een bevrijdingsfestival in Park Sonsbeek worden georganiseerd. Een plek waar 77 jaar geleden de democratie en het leven in vrijheid ver te zoeken was.

Met dit besef in het achterhoofd is het mooi om samen nieuwe generaties en alle culturen en achtergronden de vrijheid daar te vieren.

Op 5 mei zal onder de naam FLOW Freedom Festitval, op één van de mooiste plekken van Arnhem, rondom Stadsvilla Sonsbeek, het gratis toegankelijk festival plaatsvinden.

Vanaf 16:00 tot 23:00 uur kan met uitzicht over de stad lekker gegeten worden bij diverse food-trucks en zal er vanaf een centraal podium op de heuvel voor de Stadsvilla dansmuziek van internationaal bekende DJ's uit Arnhem worden gedraaid.

Begin april wordt door de initiatiefnemers, Kees Bouwhof en Ronald Stegeman van Stadsvilla Sonsbeek en Jasper Fioole en Frank Ketelaar van FLOW het volledige programma bekend gemaakt.