Partyflock

Lucas & Steve en Kraantje Pappie brengen remake 'Opgeturnt' uit

Lucas & Steve en Kraantje Pappie brengen remake 'Opgeturnt' uit

gepubliceerd door , op
De track 'Opgeturnt' van Kraantje Pappie en StukTV heeft een nieuwe turnup gekregen. Het dj-duo Lucas & Steve heeft samen met de rapper gewerkt aan een officiŽle remake. Deze is vandaag uitgebracht op het label van Spinnin' Records.

Het origineel dat Kraantje Pappie uitbracht met StukTV komt van het album Crane lll en pakte al veel plays sinds afgelopen september. In de clubs sloeg de track gelijk aan. Kraantje Pappie en Lucas & Steve hebben samen gewerkt aan een zomerse versie van het nummer, met als resultaat een banger van een remake. EnÖ hiermee is ťťn ding zeker: met dit nummer gaan de jongens ervoor zorgen dat deze zomer menig festivalpodia opgeturnt gaat worden.

Lucas & Steve zijn deze zomer dan ook op alle grote festivals te vinden. Zo staan ze onder andere op Paaspop en The Flying Dutch en draaien ze tijdens Koningsdag op 5 grote evenementen, waaronder SLAM! Koningsdag en 538Koningsdag. Ook tijdens de Miami Music Week, volgende week, is het duo niet te missen. Hier zijn te zien op de events: Spinnin' Deep, Club Heart, National, Sexy by Nature en Firebeatz & Friends.

De jongens zijn on a roll en dat blijft niet onopgemerkt. Zo wonnen ze vorige maand de 100% NL Award ('Beste hit'), de SLAM! Award ('Best talent') en ontvingen ze een Buma Award voor het nummer Summer On You, dat op de derde plaats is geŽindigd als meest beluisterde plaat in Nederland.