Partyflock
 

Dreamfields haalt Marshmello voor het eerst naar Nederland

gepubliceerd door , op
flyer Dreamfields Sunday
De hotste Dance act van het moment komt op 8 juli voor de eerste keer naar Nederland. Marshmello staat dan op het hoofdpodium van Dreamfields Festival op Rhederlaag in Lathum, bij Arnhem. De Amerikaanse artiest is de hoogste nieuwe binnenkomer op #28 van de prestigieuze 'World Top 100 Djs' poll van Dj Mag en is mateloos populair met meer dan 10 miljoen volgers op social media.

Eerder maakte organisator Matrixx, naast een extra festivaldag op zondag, al een gedeelte van de line-up bekend. Onder andere Showtek, Sam Feldt, Kraantje Pappie, Sevn Alias, Noisecontrollers prijkten op het affiche met meer dan 90 namen. Onlangs zijn daar top-namen als Minus Militia, Tujamo en DOLF (voorheen FeestDjRuud) aan toegevoegd. Nu komt Matrixx, net als vorig jaar met KSHMR op Emporium Festival, weer met een Nederlandse primeur: Marshmello.

De in het wit geklede dj en producer treedt altijd op met een helm/masker in de vorm van een marshmallow, vandaar uiteraard de naam. De ware identiteit van de artiest is nog steeds geheim. Er zijn veel speculaties over, wat er misschien extra voor gezorgd heeft dat Marshmello mateloos populair is en op de allergrootste evenementen staat ter wereld. Daar wordt op zaterdag 8 juli Dreamfields Festival aan toegevoegd.

In 2016 haalde Marshmello een grap uit met de wereld door zichzelf 'te onthullen' tijdens EDC in Las Vegas. Niemand minder dan onze eigen Dj Tiësto kwam onder het masker vandaan.


De muziekstijl van Marshmello is moeilijk te vatten binnen één genre. Het gaat van beukende Trap, naar groovy House en opzwepende EDM. Met Marshmello heeft Dreamfields zijn absolute headliner binnen en een artiest om te gaan zien. De volledige line-up van Dreamfields Festival wordt op woensdag 22 maart bekend gemaakt.

Kaarten voor Dreamfields Festival op zaterdag 8 juli en Dreamfields Sunday op zondag 9 juli met onder andere Jan Smit, Nielson, Broederliefde en OG3NE gaan heel hard. Ruim 75% van de kaarten zijn al verkocht. Tickets zijn online te bestellen op Dreamfields.­nl en te koop bij elke Primera winkel. Zaterdagkaarten kosten €47,50. Zondagkaarten zijn slechts €22,50 en combi-tickets zijn te koop voor de voordelige prijs van €65,-.

2 opmerkingen

:') :roflol:
Masker is wel een beetje copy paste van Deadmau5.­