Partyflock

Jawel feestelijke lentekinders

Jawel feestelijke lentekinders

gepubliceerd door , op
Een nieuwe lente dringt zich aan, ze heeft er zin in en wij ook. Dus kruip uit je winternestje want het is tijd voor feest, tijd voor ons Lentefeest! Vol met eigenzinnige lenterituelen, drie dansvloeren, ijzersterke muziek, verborgen hoekjes, bloemen, vuur, jij en al je dansmatties.

Wat dacht je van onze grote vriendin DJ Isis? Het werd tijd dat ze ons strandtentje weer eens aandeed. Dat vond ze zelf ook, en dus is haar voorbereiding voor een uitmuntende lente-set begonnen!

In de Kelder hebben we de hele nacht Radio Noet Noet. Een illuster dj trio dat je kan beschijven als een spontane ontmoeting tussen Fela Kuti, Serge Gainsbourg en Joe Speedboot op een warme zomerdag. En vergeet niet hun gevoel voor drama, theater en de voorliefde voor Belinda Menthol.

En waar is de reggae gebleven! Dat werd ook weer eens tijd. Diepe, uplifting Dub, ja, daar hebben wij dan weer een voorliefde voor. Bagjuice laat zien hoe dat moet, live. So don't worry about a thing…

# Eurosonic klapper
Ook hebben we de verrassing van Eurosonic 2017 te pakken! Altin Gun is een nieuwe Amsterdamse sensatie die Turkse psychedelica speelt met o.a. leden van Jungle by Night en Jacco Gardner. Wil je ze nog in een intieme setting zien, sta vooraan en dans je ass off. Maar dan echt.

# dj's & kunstschilders
De Salon wordt geheel onder handen genomen door Donker Collectief. De gebroeders Fela en Dali Donker kunnen heel goed dj-en en schilderen. Samen met hun vrienden Larry de Kat, Tim Zwerver en Nelson Yogh Niemel werd een collectief geboren. Een feestje bouwen met diepe beats is hun specialiteit.

#
En wat is ons Lentefeest zonder de hottubs, de mooiste verhalen en prachtig licht? Dit jaar een schepje er boven op met cutting edge videomapping binnenin over de breedte van ons paviljoen.

Dus dof je uit, trek die bloemetjesjurk of dat lentepak uit de kast en dans, dans totdat de lente is begonnen.
Lentefeest Blijburg
  • 8 april 2017
  • 21.30 – 05.00

Line up:
DJ Isis, Radio Noet-Noet, Donker Collective, Altın Gün, Bagjuice, Larry de Kat, Tim Zwerver, Fela Donker, Nelson Yogh Niemel en Boris van Reev.