Partyflock

The Grapevyne · 90's & '00's R&B and HipHop special

The Grapevyne · 90's & '00's R&B and HipHop special

gepubliceerd door , op
The Grapevyne (flyer)
Zaterdag 06 mei'17 doet The Grapevyne het even anders en brengt je een R&B en HipHop special, vol met de hits uit de 90's en '00's. Maak je op voor een avond vol met classics van Teddy Riley's New Jack Swing, de HipHop van Yo! MTV Raps, de Bad Boy-periode, tot aan de meest dope hits van de eerste 10 jaar in het nieuwe millennium.

Line Up
DJ Sir Edward
Sinds 1988 actief in de R&B HipHop-scene, in 1998 als beste DJ van Nederland op de R&B Awards benoemd, bekend van Now&Wow, Off_Corso om maar een paar clubs op te noemen.

DJ Mixturess
Al een jaar lang een bekend gezicht tijdens ons event, DJ Mixturess. Je weet wat je van deze dame kan veerwachten en dat is een heleboel dansplezier!

DJ Rochand
Ook nieuw bij The Grapevyne maar old-school in the game, DJ Rochand. Rochand doet de warming-up, zodat de spieren flink zijn opgewarmd voor het losgaan!

Host: Clayd (Ké-Shaw)
Onze host voor deze editie is een hele speciale namelijk de frontman van de 90's R&B-formatie Ké-Shaw. Daar waar hij vroeger in de Kuip en Ahoy stond, neemt hij je nu mee tijdens The Grapevyne. Bekend van de hits: The heat en 'In the Kitchen'