Partyflock
 
­ Nederland

Demarco en Gappy Ranks live op Sweets 'Dancehall'

gepubliceerd door , op
Dancehall Sweets
13 maart 2017
FeestDancehall Sweets · The Easter Edition
Datumzaterdag 15 april 2017
WinactieDancehall Sweets actiegesloten
LocatieThe BOX
Zaterdag 15 april tilt Sweets 'Dancehall' naar een heel nieuw level in The BOX Amsterdam. Start jouw Paasweekend op de best mogelijke manier; met een muzikale trip door het dancehall genre met niemand minder dan de Jamaicaanse artiesten Demarco en Gappy Ranks live on stage.

Sweets brengt je een dancehall-overdose met naast Demarco en Gappy Ranks ook liveoptredens van Nederlandse Dancehall-helden Kalibwoy en Jairzinho, aangevuld met de allerbeste dancehall DJ's. Wedden dat je niet stil kunt blijven staan! Demarco is een gevestigde naam waar je in de internationale dancehallscene niet omheen kunt. Met hits als 'Puppy Tail', 'Bad Gyal Anthem' en zijn laatste hit 'Backaz' is hij de man als het gaat om heerlijk tunes om je heupen te laten bewegen. Ook staat niemand minder dan de artiest Gappy Ranks on stage. Geboren en getogen in Engeland, is deze Jamaicaanse zanger bekend van tunes zoals 'Stinkin' Rich' en 'Thanks & Praise'.

Ook Nederland heeft ware Dancehall iconen; Kalibwoy en Jairzinho geven deze Sweets die heerlijke Nederlandse 'dancehalltouch'. Kalibwoy heeft Surinaamse roots, maar is opgegroeid in Amsterdam. Hij is niet meer weg te denken uit de Nederlandse dancehall en urbanscene en door samenwerkingen met o.a. Broederliefde, Rochelle, Dopebwoy is hij niet te missen bij Sweets. Jairzinho is sindskort één van de meest gevraagde urbanartiesten van NL. Als lid van Rotterdam Airlines heeft hij begin februari de track 'Tempo' uitgebracht waarop hij samenwerkt met Sevn Alias, BKO en Boef. 15 april staat hij live op de Sweets dancehall editie.

Zaterdag 15 april komt Sweets keihard met een arsenaal aan DJ's waar menig dancehall fan helemaal gek van wordt. De DJ-line up is even sterk als de live-artiesten zullen zijn, met onder andere Legend Moortje, Jah, Madbwoy en many many more. Zij zullen vanachter de draaitafels de heerlijkste tunes van Jamaicaanse en Nederlandse bodem combineren.

Live:
Demarco (Jamaica)
Gappy Ranks (UK)
Kalibwoy (NL)
Jairzinho (NL)

Dj's:
Moortje
Jah
Madbwoy
D-train
Lorenzo
Franck
Ruben Kello
Bless
hosted by Mc Q-bah

Tickets
De ticketverkoop is gestart. De tickets beginnen met een Earlybird prijs van € 15,- en een speciaal Lady Ticket voor € 25,- (geldig voor 2 dames). Tickets zijn beschikbaar via sweetsonline.nl

Vip:
Wil je deze Dancehall Sweets beleven als VIP wees er dan snel bij. VIPtafels zullen naar verwachting snel uitverkocht raken. Voor meer informatie vip@the-box.events of 0615482262