Partyflock

De jonge geest van ouwe lullen komt tot uiting in Club Poema

De jonge geest van ouwe lullen komt tot uiting in Club Poema

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 31 maart keert Ouwe Lulle Disco terug naar Club Poema. Het feest waarbij dertigers, maar vooral veertig plussers elkaar vinden op de dansvloer in een heerlijk ongedwongen sfeer. We zien zelfs steeds meer zestigers zich niet laten weerhouden om het dansplezier van vroeger weer op te pakken. Je stapt dan ook letterlijk in een uitbundig warm bad van een ouderwets jeugdfeest waarin het lijkt alsof iedereen elkaar weer kent. Stellen dansen weer met elkaar en vrienden/vriendinnen clubjes worden weer uit het stof gehaald.

Zanger Peter Rip brengt de zaal in een unieke sfeer van een enthousiaste dans party met muziek uit de jaren '70, '80 en '90. Afgewisseld door DJ TDK staat hij midden tussen het dansend publiek te zingen.

Club Poema was voorheen bekend als de Inhof, de Dansfabriek en Café Brussels en is gevestigd in een grote kelder aan de Drieharingstraat tussen het Vredenburg en de Oude Gracht in het centrum van Utrecht.

Waag je weer op de plek die normaal het domein van jongeren en studenten is, maar nu even niet. Exclusief voor 30 plussers (10% sjoemelen mag, we vallen niet over een jaartje meer of minder).