Partyflock

Back By Popular Demand: Tom Harding & JP in de Melkweg

Back By Popular Demand: Tom Harding & JP in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Na de zeer geslaagde december editie houden Tom en JP de druk op de ketel en brengen een Hardhouse line-up van energieke dj's en legendarische producers naar de Melkweg!

Max - Classics all night! 00:00-06:00

Paul King zijn hits zijn tijdens de HQ feesten in de Melkweg wel duizend keer voorbij gekomen en vinden we zijn naam terug op veel van de HQ mix cd's. Producerend onder de namen Pants&Corset, Trauma, Control Freakz, F1, Format One, The Project en talloze zeer gewilde bootlegs.
Maar nog nooit heeft Paul King voor ons opgetreden. Daarom zijn wij ook best wel trots dat wij Paul King in de Melkweg mogen verwelkomen.
Proteus keert terug naar de Melkweg voor een speciale closing set en deze energieke Fin zal laten zien en horen waarom hij een speciale plek bij ons heeft.

Oude Zaal 21:00-05:00

Gordon Edge is labelbaas van het befaamde Edge Records dat al sinds begin jaren 90 baanbrekende releases had die bol stonden van acid, underground house, breakbeats, (hard) trance en zelfs hardcore en ambient. Zijn label is van grote invloed geweest op de ontwikkeling van de house scene en heeft vele grote dj's en producers geïnspireerd. Tegenwoordig is Gordon Edge resident dj bij Bora Bora op Ibiza. Deze avond zal hij de opening voor zijn rekening nemen met een lange set. Voor de techno heads onder ons hebben we D41 van Teion club Osaka uitgenodigd. D41, bij ons ook bekend als Energy Dai, zal deze avond een speciale techno set ten gehore brengen en ons laten horen waarom hij een van de hotste techno residents van Osaka is.
Louk zal de Oude Zaal afsluiten. De Engelse Louk draait sinds het wisselen van het millennium hardere stijlen en techno en word door zijn vele activiteiten als een ware ambassadeur van de hardere stijlen beschouwd. Hij draait wekelijks in clubs en op festivals en heeft een eigen radio show op RTE 2FM en is echt iemand die leeft voor zijn muziek. Deze avond zal Louk een energieke en up-tempo afsluitset geven. We kunnen oude knallers verwachten en nieuwe knallers, waaronder ook een paar speciaal gemaakt voor onze avond!