Partyflock
 
­

Free Your Mind festival maakt line-up veertiende editie bekend

gepubliceerd door , op
flyer Free Your Mind Festival
Na een aantal geslaagde edities, keert Free Your Mind Festival terug op 3 juni om zijn 14e verjaardag te vieren met alle festivalgangers uit heel Nederland! Met een muzikaal sterke line up met als headliners: Sven Vath, Len Faki, Blawan, Dax J, DVS1, andhim, Eats Everything, Route 94 en nog veel meer!

De Stadsblokken Arnhem zal het podium worden waar alle muziekliefhebbers en festivalgangers bijeenkomen om te genieten van de beste underground techno en house. Het unieke van het festival is het terrein waar het festival plaats vindt. Een mix van verschillende eigenschappen zoals het bos en het strand dat omringt is door de krachtige rivier de Rijn. Als hoogtepunt is er de John Frost brug, een industrieel aspect dat Free Your Mind Festival kenmerkt. Onder deze brug zullen zich duizenden mensen huisvesten om los te gaan op de duistere muziek van deze stage. Geniet van de combinatie van muziek, eten, sfeer, kunst en nog veel meer!

Met de blind en early bird tickets uitverkocht in no time zijn we nu in onze reguliere ticket fase. Groep tickets zijn toegevoegd voor de mogelijkheid om met een groep samen te komen op dit jaarlijks terugkerende dance event! Tickets kunnen aangeschaft worden via freeyourmindfestival.­nl.

Over Free Your Mind
Free Your Mind Festival is een van de eerste en kenmerkende festivals die Nederland kent. In de laatste editie hebben we een succesvolle verandering gemaakt en zijn we nu een van de meest snelgroeiende underground festivals in het oosten. Een uniek festival waar saamhorigheid is, bestaand uit duizenden festivalgangers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Een onvergetelijke dag met vrienden hebben en nieuwe mensen ontmoeten onder het genot van de beste muziek, eten, kunst en vooral vrijheid! En dit allemaal op een prachtige locatie met een inspirerend bos en een prachtig strand gecombineerd met de industriële John Frost Brug. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien op 3 juni!


Free Your Mind Lineup

Tickets
  • Blind birds: €23 (Uitverkocht)
  • Early birds: €28 (Uitverkocht)
  • Regular: €40
  • Late: €48

Groep tickets-
  • 5 personen: €35 p.p.
  • 10 personen: €33 p.p.

Tickets & info
freeyourmindfestival.­nl
Facebook