Partyflock

Johan Gielen brengt zijn Trance Classics World Tour naar Beachclub Vroeger

Johan Gielen brengt zijn Trance Classics World Tour naar Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Start je festivalseizoen in stijl met de Johan Gielen Trance classics World Tour! Tijdens paasweekend op zaterdag 15 april strijkt Gielen neer in Bloemendaal en is Beach Club Vroeger.

Exclusive 4hrs set
Johan trakteert je op een 4 uur durende set die bol staat van de trance classics en wordt vergezeld door 'special guests' Talla 2XLC, Ton TB en MC Da Silva.
Johan, die de bijnaam Mr. Trance Energy heeft gekregen na 15 optredens op het festival, haalt zijn muzikale inspiratie voor dit event uit jullie favoriete tracks van de compilatie Trance Classics. De compilatie, waarvan de derde editie dit jaar is uitgekomen op label High Contrast, bevat onder andere hits als 'Twisted', 'The Beauty Of Silence' en 'L'Esperanza' van Airscape.

Beachclub Vroeger is de perfecte locatie voor dit paasweekend! Maak je klaar voor een veelbelovende avond vol verbazing en nostalgie, waarin al je zintuigen geprikkeld worden en je wordt meegenomen op een reis door de wereld van trance classics. Dit is een event dat je niet kunt missen!