Partyflock
 
­ Nederland

Dansen bij Brothers is weer aan

gepubliceerd door , op
Dansen bij Brothers is weer aan
22 februari 2017
LocatieStudio A12 Site
Vandaag maakt de directie van Brothers bekend dat zij als organisatie weer volop uitgaansavonden gaan organiseren in Bunnik. De broers Rob en Marco Peek zien weer toekomst in laagdrempelig uitgaan met de juiste sfeer en beleving. "De economie trekt aan en mensen hebben weer behoefte om met elkaar er op uit te gaan, het wij-gevoel waar Brothers dit jaar al 20 jaar voor staat komt weer terug," aldus Marco. Rob vult aan: "Utrecht kent momenteel weinig plekken waar je nog gezellig een avond kunt dansen, daar willen wij met ons Brothers-team verandering in brengen."

De programmering die aangekondigd wordt via de website is zeer breed. Als jonge tiener van 14 kun je terecht bij TeenageDance. Ben je 18-plus en liefhebber van Urban muziek, dan ga je naar Candyshop en Luxurious, hou je van urban en house dan is We are Brothers jouw avond. Voor 25-plussers is er Classic Café met muziek uit de 90's en 00's. Rob: "we willen direct goed van start en bieden daarom wekelijks weer feesten aan." Marco: "In de afgelopen 2 jaar kregen we veel de vraag waarom we alleen nog maar zo nu en dan open waren. Dit is een bewuste keuze omdat Brothers avonden alleen gezellig zijn als het goed gevuld is." Rob: De kwaliteit en sfeer kunnen we nu weer op continue basis bieden en daarom lanceren we vandaag de nieuwe website, huisstijl en programmering. Op de site Brothers.nl kun je nu wekelijks terecht om te kijken welk feest er wordt aangeboden in het weekend.

Brothers presenteert nightlife in Studio A12

Alle Brothers stapavonden vinden exclusief plaats in de zalen van evenementenlocatie Studio A12. De locatie in Bunnik biedt naast deze publieke stapavonden ook ruimte aan besloten bedrijfsfeesten, congressen en bedrijfspresentaties. Marco: De locatie voert dus eigenlijk 2 labels met het onderscheid in besloten evenementen via Studio A12, en publieks-evenementen via Brothers.

Joint he club!
Het eerste Brothers-feest op de planning is aankomende vrijdag al. Voor meer informatie en het volledige programma van Brothers ga je naar de site Brothers.nl Brothers is door uitbreiding tevens op zoek naar nieuw barpersoneel. Lijkt het je leuk om achter de bar te werken op één van de Brothers avonden, stuur dan een mailtje naar info@brothers.nl