Partyflock

Levenslang dance in ruil voor gouden tip over diefstal

 

Levenslang dance in ruil voor gouden tip over diefstal

gepubliceerd door , op
Levenslang dance in ruil voor gouden tip over diefstal (afbeelding)
ArtiestChris Rox Site
Chris van den Broek, zoals de deejay eigenlijk heet, zette de daders van de diefstal herkenbaar op Facebook. De camerabeelden van het World Trade Centre (WTC) in hartje Rotterdam werden massaal gedeeld. DJ Rox is een bekende deejay en evenementenorganisator in de dance- en housescene. Zaterdag werd het 18de verjaardagsfeestje van Metz XXL gevierd in het beursgebouw.

,,Je bent bij Opsporing Verzocht'', schrijft Chris Rox bij de beelden van twee nog onbekende mannen die zijn dj-gear uit de flightcases haalden en in een Dirk-boodschappentas stopten. Dat gebeurde in een gesloten ruimte. ,,Zoals je al verwacht vind ik dit niet zo leuk en gaat het mij vanaf nu om het principe. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat jij met je mattie bekend gaan worden'', aldus Rox. Er zitten volgens hem toch wat schoonheidfoutjes in het 'masterplan' van de dieven. ,,Dus nu ben ik aan zet!''

Degene die de Rotterdammer de gouden tip kan geven over de diefstal krijgt 500 euro cash of mag zijn leven lang gratis op alle feestjes komen die Footclub Events organiseert.
Bron: ad.nl

2 opmerkingen