Partyflock

Kingsnight

Kingsnight

gepubliceerd door , op
Kingsnight (flyer)
FeestKingsnight · Erick Morillo & friends
LocatiePanama Site
Datumwoensdag 26 april 2017
WinactieKingsnight actie, gesloten
StadAmsterdam
FeestKingsday · with Mark Knight Site
Datumdonderdag 27 april 2017
WinactieKingsday actie, gesloten
Kingsnight
Kingsnight staat bekend als een van de grootste en meest kleurrijke nachten in Nederland, vooral in Amsterdam. Dit jaar presenteert Panama Amsterdam met trots de première van de "20 jaar Subliminal" tour.

Subliminal is een van 's werelds meest gerespecteerde en invloedrijke dance labels van de beroemde labelbaas Erick Morillo. Als gastheer van top clubs over de hele wereld, zoals Pacha Ibiza en festivals als Sensation, Mysteryland, Ultra Music Festival, om er maar een paar te noemen.

Het vieren van het 20-jarig bestaan zal een echt bijzondere gelegenheid, met een speciaal optreden van Erick Morillo en een aantal van zijn naaste vrienden. Van 23:00 uur tot 05:00 uur wordt de avond voorzien met heerlijke housenummers.

Jij hebt de kans om hier bij te zijn! Namens Panama verloten wij twee combi tickets voor Kingsnight and Kingsday ter waarde van €40,-

Vier koningsdag met Mark Knight in Panama Amsterdam
27 april is het weer zover, de verjaardag van onze geliefde Willem Alexander. De nationale feestdag in oranje kleding met onder meer een frietkraam, BBQ en traditionele kinderspelletjes. Naast alle traditionele activiteiten zal er natuurlijk ook weer hard gefeest worden!

Hierbij nodigt club Panama Amsterdam alle lokale bevolking en bezoekers uit voor een toffe afterparty met niemand minder dan Mark Knight. Mark Knight, ook wel bekend als de Grammy winnaar en Tooltable maker zal iets heel speciaals neerzetten voor ons. Vanaf 21:00 uur tot 05:00 uur s' nacht zal Mark de avond voorzien met heerlijke nummers om deze dag samen met jou te vieren!

Jij hebt de kans om hier bij te zijn! Namens Panama verloten wij twee combi tickets voor Kingsnight and Kingsday ter waarde van €40,-.

Zien wij jou terug op 26 en 27 april?