Partyflock

Girls Love DJs tekent bij Spinnin' Records

Girls Love DJs tekent bij Spinnin' Records

gepubliceerd door , op
De Nederlandse DJ/Producer Girls Love DJs heeft getekend bij Spinnin' Records.
Girls Love DJs, aka Rob Black, is al jaren een bekende in de Nederlandse dance- en festivalscene, onder meer met zijn eigen club events en festival-hostings. Met het tekenen van deze platendeal breekt er een nieuw tijdperk aan in zijn carrière.

De naam Girls Love DJs is al ruim een decennium een begrip en niet meer weg te denken uit de gedachte van menig festivalbezoeker en clubber. Met eigen, gelijknamige avonden in de Amsterdamse Club AIR en als mede-oprichter van o.a. Valhalla en Amsterdam Open Air draait de act al heel wat jaren mee aan de top van de Nederlandse dj-scene.

In 2016 besloot Girls Love DJs minder te gaan touren om zo de basis te kunnen leggen voor de volgende stap in zijn carrière. En dat doet hij niet zomaar. Met zijn debut release 'Dynamite' op 7 april op Spinnin', verzegeld hij en zijn team de deal en bevestigd daarmee the new era of Girls Love DJs

"De deal met Spinnin' voelt als een enorme seal of approvement voor het werk dat we de afgelopen jaren hebben gedaan. Ik ben enorm trots op het team en kijk met veel enthousiasme uit naar de toekomst en de nauwe samenwerking met Spinnin'. De komende tijd wil ik veel diverse muziek uit gaan brengen, van pop tot house naar drum 'n bass, maar altijd met de typische Girls Love DJs sexy twist. Ik denk dat Spinnin' en GLDJs heel goed bij elkaar passen en onze visies perfect op elkaar aansluiten".