Partyflock

Soixante Neuf

Soixante Neuf

gepubliceerd door , op
Ja, Ja, Ja! Zaterdag 25 maart is het tijd om gezien te worden! Tijd voor het feest waar de 9 de 6 volgt, zoals de mooiboys de independant ladies volgen naar Loft XL te Hengelo. Allemaal voor een hippe Soixante neuf 074 avond met de lekkerste tunes!

Met live on stage visueel genot voor de dames, met mister "Now She See Me" himself Jairzinho! En van Rotterdam Airlines* frontmannen! Long hair, don't care, deze man heeft flair en hij is er, op zaterdag 25 maart!

Daarnaast de hotboy wiens lichaam op FB regelmatig wordt gefotoshopt (omdat niet iedereen er zo uit kan zien.) "mister killerbody" Bizzey. Hij heeft Yellow Claw verlaten om Holland op z'n kop te zetten en laten we eerlijk zijn, met Trump in de States.

Tegenwoordig worden artiesten gemaakt door de beatmakers! Want als die beat 'm killed dan. Juist! En n van de hardste beatkillers is hier: Iliass op de Beat! Hij komt dichterbij, hij komt dichterbij.

Live On Stage:
Jairzinho
(Bekend van "Laat Niet Los" ft. Jonna Fraser, "Now She See Me" ft. Two Crooks & Sevn Alias, "Gass" & "Turnen" ft. Sevn Alias)

The Deejays:
Bizzey
(Bekend van Yellow Claw, "Challas" ft. Mula B en Louis, "Doe Je Dans" ft. Adje, Jozo & Youngbaekansie)
Iliass op de Beat

Mitchell Supreme Rodney Music EXCLU

Hosted by:
Lirical

Met deze lading aan toppers kan het niet anders dan een succes worden en bewijst Soixante neuf op zaterdag 25 maart wederom, waarom zij het favoriete feestje van Hengelo is. Zorg dat je top gedressed bent, zodat de party fotografen je van jouw beste kant kunnen vastleggen en bereid je voor op "een keiharde fissa"!

1 opmerking

Oh wow, dat gaat om wat gekke partij te zijn. Kreeg mijn treinkaartjes klaar :) Kan niet wachten om te zien Jairzinho live in actie ^^
laatste aanpassing