Partyflock

Aanstaande zaterdag held, pionier en hardstyle-legende Luna

Aanstaande zaterdag held, pionier en hardstyle-legende Luna

gepubliceerd door , op
FeestHardClassics 20 Years of Luna · One legend, one show, one night
OrganisatieHardClassics
 ⊂ Free2party Site
LocatieThe BOX Site
Datumzaterdag 18 februari 2017
StadAmsterdam
Hij ging zijn droom en passie achterna en kwam tot grote hoogtes waar hij nog steeds staat, had net zoals Tiesto in Gelredome een one man show. Was de tweede artiest die een Xqlusive in de HMH had en draait nog steeds mee in de top van de Hardstyle. Aanstaande zaterdag viert deze man zijn 20-jarig lustrum. In samenwerking met de organisatie van HardClassics, gaat Dj Luna jullie mee nemen in zijn 20-jarige tijdreis. Samen met dj-collega vrienden gaan ze ervoor zorgen dat het een onvergetelijke trip down memory lane gaat worden verdeeld over 3 zalen in evenementenhal The Box in Amsterdam. Voor de echte Hardstyle en HardClassics liefhebber mag je dit niet missen toch? Mocht je nog geen kaart hebben, de laatste kaarten zijn nu nog online te verkrijgen.

Final info:

Tickets
  • Normal €34,95 ex fee
  • Vip all include € 100,00
free2party.­nl
Legitimatie is verplicht

Locatie
Evenementenhal The BOX biedt plaats aan ongeveer 3500 bezoekers en is een hal met zeer goede akoestiek. Er zijn voldoende schone sanitaire voorzieningen en kluisjes, samen maakt dit deze locatie tot één van de meest complete evenementen locaties van Amsterdam.

Vervoer
Met de belangrijke snelwegen van Amsterdam in de directe omgeving is The BOX vanuit heel Nederland ideaal bereikbaar. Het adres is Mekongweg 5, 1043 AE Amsterdam. Een routebeschrijving is te vinden via Google Maps.

Openbaar vervoer
  • Per trein: Vanaf NS-station Amsterdam Sloterdijk is het slechts 10 minuten lopen naar The BOX.
  • Per bus: Buslijn 82 stopt op 200 meter van The BOX bij de haltes Kapoeasweg of Oderweg.

Parkeren
The BOX is gelegen op een bedrijventerrein nabij NS-station Amsterdam Sloterdijk. Gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving, ze raden je aan binnen de vakken te parkeren; foutparkeerders kunnen worden beboet door handhavers.

Lockers
In The BOX is geen garderobe aanwezig, maar staan lockers tot je beschikking. Deze lockers werken met een pasje. In een locker passen gemiddeld zo'n 3 jassen.

Foodcorner
Op alle evenementen in The BOX is een foodcorner aanwezig met een op het evenement afgestemd assortiment.

MyChip betaalsysteem
In The BOX rekenen bezoekers af met het MyChip betaalsysteem. Dit systeem maakt cash of munten overbodig. Bij de kaartmachines kunnen bezoekers tegen betaling met cash of pinkredietkaarten kopen van elk gewenst bedrag. Met de kredietkaarten kan bij de toiletten, foodcorner en bars worden afgerekend (binnenkort ook de lockers). Na afloop kun je het openstaande krediet terugvorderen of gewoon een volgende keer in The BOX gebruiken. Kredietkaarten zijn gratis vanaf € 25,- krediet en zijn voorzien van een geldigheidsdatum.

Rookruimte
Roken is in The BOX enkel toegestaan in de aanwezige rookruimte.

2 opmerkingen

1 voor de boeken gaat dit worden, zie je zaterdag NRG VIBE!