Partyflock
 
­

By the Creek keert op 8 juli terug naar Utrecht

gepubliceerd door , op
flyer By the Creek
By the Creek keert na het geweldige succes van afgelopen jaar op 8 juli 2017 terug naar haar favoriete spot aan het water: Recreatieterrein Middelwaard, vlakbij Utrecht. Op het unieke terrein kan gezwommen, gegeten, gedronken en gedanst worden onder genot van de muziek van vele DJ's en live acts.

Life is better By the Creek
By the Creek laat zich ieder jaar inspireren door daar waar het leven beter is. Van een ver exotisch vakantieoord tot het eerste terrasje in de zon: de ideeën zijn grenzeloos. Waar dit jaar de inspiratie vandaan komt blijft geheim. Eén ding staat vast: bezoekers kunnen even ontsnappen aan de stadse drukte voor een perfecte dag in het groene natuurgebied Middelwaard.

Anders dan vorig jaar zijn er in totaal zeven stages, allen met een eigenzinnige sound en samen aanbieders van een programma vol diversiteit. De Utrechtse club BASIS neemt het viaduct onder handen en programmeert hier zijn harde, rauwe techno. ZeeZout heeft met boekingen van vele house legendes een welverdiend imago opgebouwd en zal dit ook tijdens By the Creek hooghouden. Ook de futuristische partij met hiphop-invloeden KLEAR en RnB koning Vunzige Deuntjes keren dit jaar terug met een eigen stage op By the Creek.

De Utrechtse partij Pablo Discobar maakt deze zomer zijn debuut. Disco, funk, afro en classic house komen samen op een intiem podium. Het Rotterdamse CHIPS, ook nieuw dit jaar, host met hun concept DIPS een stage waarbij de fantastische ambacht van livemuziek centraal staat. Een derde toevoeging aan het programma is een stage gevuld met nationale en internationale househelden. Zo is er voor ieder wat wils en kan er binnen no-time geswitcht worden tussen lieflijke tunes en anarchistische techno; moodswings waren nog nooit zo handig.

Indrukwekkende stage onder het viaduct
Eén van de hoogtepunten van het terrein is het viaduct onder de A2, waar BASIS een indrukwekkende stage bouwt. Door de onnatuurlijke overkapping van de snelweg en duizelingwekkende hoogtes van pilaren neemt de club zijn eigen, robuuste vibe mee naar het recreatiegebied. De plotselinge overgang van groen gras naar grijs beton maakt deze area een unicum.

Randactiviteiten
Decor en beleving staan weer hoog op het lijstje van de organisatie. Om de intimiteit van het festival te behouden is er wederom een overvloed aan verrassende randactiviteiten waaraan iedereen kan meedoen. De prachtige locatie wordt optimaal benut en de liefhebbers kunnen zelfs een duik nemen in het natuurwater!

Line-up release
By the Creek 2017 vindt voor de tweede keer plaats op Recreatieterrein Middelwaard, vlakbij Utrecht, en staat garant voor een balans tussen artiesten van alle genres en plezierrijke randactiviteiten. De line-up wordt op 27 februari bekend gemaakt.

Verrijk jezelf en kom langs daar waar het leven beter is; Life's better By the Creek.

Over By the Creek
By the Creek is een festival ontstaan uit de samenwerking tussen Vunzige Deuntjes, Zeezout, BASIS en KLEAR. Dit jaar worden daaraan de partijen Pablo Discobar en DIPS toegevoegd. Zes organisaties met ieder een geheel eigen sound bundelen hun krachten en laten verschillende muziekstijlen samen komen. Het festival vindt plaats op 8 juli 2017 vlakbij Utrecht, op Recreatieterrein Middelwaard in Vianen. Voor meer informatie zie: bythecreekfestival.­com