Partyflock

SLAM! Koningsdag populairder dan ooit

SLAM! Koningsdag populairder dan ooit

gepubliceerd door , op
Vrijdag 10 februari, gingen de eerste early bird kaarten van SLAM! Koningsdag in de verkoop. Binnen één uur waren alle early bird kaarten uitverkocht. Hierdoor hebben we besloten om nog extra extra early bird tickets beschikbaar te stellen. Deze waren zaterdagmiddag ook uitverkocht. Hieruit blijkt maar weer dat SLAM! Koningsdag populairder is dan ooit! Gelukkig zijn er nog voldoende reguliere kaarten te koop voor het grootste Oranje Dance Feest van Nederland. De verkoop van deze kaarten start op vrijdag 24 februari via [ur;=www.slam.nl]slam.nl[/url]

SLAM! Koningsdag was de afgelopen jaren steeds uitverkocht. Dit jaar groeit het grootste Oranjefeest van Nederland door naar 30.000 bezoekers, om aan de groeiende vraag te voldoen. Ook dit jaar staan de Nederlandse top dj's en bekende hiphop acts centraal in de line-up. Afgelopen jaren waren het headliners als Martin Garrix, Oliver Heldens, Galantis, W&W, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Kraantje Pappie, Ronnie Flex en Robin Schulz die er voor zorgden dat het event jaarlijks vroegtijdig uitverkocht. De line-up van dit jaar wordt binnenkort bekendgemaakt.

Start kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop gaat van start op vrijdag 24 februari. Luisteraars van SLAM! maken kans om kaarten te winnen vanaf maandag 27 februari.

SLAM!
Met ruim 950.000 verschillende luisteraars per week (Bron: NLO/GfK, okt-dec '16, ma-zo, gehele dag, weekbereik) staat SLAM! in de top 10 van best beluisterde radiostations van Nederland. Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma's als Bij Igmar, Joost = Wakker!, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.

2 opmerkingen

Geef mij maar ID&­T radio terug.­ Commerciële meuk op slam.­
Juist! En Q-dance op de woensdagavond met Rogier!