Partyflock
 
­ Nederland

Sunglow Festival keert terug met nieuw concept

gepubliceerd door , op
Sunglow Festival
7 juli 2017
Op 9 september openen de poorten naar de verborgen wereld van Sunglow Festival. Waar spanning, sensatie en keiharde Hardstyle, Raw en Hardcore tracks de bezoekers meenemen naar de verborgen tempels en onstuimige area's. Sunglow zal nooit meer hetzelfde zijn.

Het festival strijkt dit jaar voor de 5e keer neer op het Recreatieoord Binnenmaas, op een kwartiertje van Rotterdam. Na jaren een festival te zijn geweest met een erg divers muzikaal aanbod, slaat de organisatie dit jaar een nieuwe weg in. Met een mysterieuzer concept vinden de bezoekers verassingen op elke hoek van het festivalterrein, waar grootste tempels verrijzen en de hardste beats klinken.

De Hardstyle en Hardcore Classics tenten knalden uit hun voegen in 2016. Dit jaar haalt Paul Elstak zijn I Love Beatz concept naar buiten als nieuwe Mainstage. Verwacht een mix van de beste Hardstyle, (Happy)Hardcore en Freestyle vanaf een groots podium. De Olschool Gangsters rammen er nog altijd op los met een eigen Classic Hardcore stage én dit jaar maakt het festival zich op voor een nieuw concept: namelijk de Sunglow Guest stage. Welke gehost wordt door een populaire artiest uit de harde stijlen scene. Ontdek de geheimen en feest er op los!

De kaartverkoop is van start! Tickets zijn beschikbaar via sunglow-festival.nl/tickets

Sunglow Festival – Enter the temple of the rougher styles

1 opmerking

Klinkt goed!
Ben benieuwd naar de lineup, maar zou mooi zijn als er iets van de volgende namen tussen zou staan.
Forze dj team, Tekno Warriors, Marshall Masters... 😆