Partyflock
 
­ Nederland

Benny Rodrigues 4 u
5 hour set

gepubliceerd door , op
Zaterdag 4 februari is het weer tijd voor een ouderwetse 'Benny Rodrigues 4 U' avond in de tunnel met een 5-uur durende set van de ambassadeur van het Rotterdamse nachtleven!

De Rotterdamse Benny heeft zich in een hele korte tijd weten te infiltreren in de lijst van beroemde Nederlandse top-DJ's. Met zijn onvoorwaardelijke passie voor elektronische muziek is het altijd weer een verrassing wat je op je bord gaat krijgen. Het afgelopen jaar is niet onopgemerkt voorbij gegaan met internationale gigs op onder andere HYTE Ibiza en Kiesgrube en Nederlandse gigs bij onder andere Elrow, Welcome to the Future en Mysteryland.

Soundcloud: Benny Rodrigues 4 U @ Toffler, Rotterdam (7-9-2013)


Ook 2017 ziet er veelbelovend uit met boekingen op onder andere HYTE Amsterdam, Rotterdamse Rave Festival en Music on Festival. Daarnaast bracht guh de laatste jaren zeer goed ontvangen releases uit, zoals zijn 'Master French' EP op Tom Trago's label Voyage direct. En ook op labels als Desolat, Soma, EC Records en Be as one imprint heeft Benny Rodrigues zijn sporen inmiddels nadrukkelijk achtergelaten.

YouTube: Benny Rodrigues – Master French [Voyage Direct]