Partyflock
 
­ Nederland

Breda Live wordt tweedaags festival

gepubliceerd door , op
Breda Live
23 januari 2017
Breda Live vindt dit jaar op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017 plaats. Als tweedaags festival biedt Breda Live meer topacts, betere service en een nieuwe foodarea met lokale cateraars. Zaterdag 28 januari wordt het programma bekend gemaakt.

Het aantal kaarten per dag gaat met 10% omlaag. Hiermee wil Breda Live extra ruimte op het terrein creëren voor een nieuwe foodarea met lokale cateraars. Farah Florijn van Volver: "We willen het serviceniveau van Breda Live verhogen. Bezoekers moeten als gast worden ontvangen en het mag ze de gehele dag nergens aan ontbreken". Als tweedaags festival kan Breda Live deze veranderingen ook doorvoeren. Bovendien kan Breda Live de beste Nederlandse acts blijven programmeren en investeren in show en aankleding.

Het programma voor Breda Live 2017 wordt op zaterdag 28 januari 2017 bekendgemaakt via de website en social media kanalen. De kaartverkoop gaat op zaterdag 4 februari om 09:00 uur van start. Kaarten zijn verkrijgbaar via bredalive.nl en bij de VVV Breda. Er zijn zowel weekendkaarten als dagkaarten beschikbaar. Een weekendkaart voor Breda Live kost €42,50 (ex. fee).