Partyflock
 
­ Nederland
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!

Spinnin' Records presenteert eigen area op Tomorrowland

gepubliceerd door , op
Spinnin' Records presenteert eigen area op Tomorrowland
20 januari 2017
FeestTomorrowland · Weekend I
Datumvrijdag 21 juli 2017
LocatieSchorre Site
Spinnin' Records presenteert dit jaar voor het eerst een eigen area op het wereldberoemde muziekfestival Tomorrowland. Het Nederlandse platenlabel doet dit onder de vlag van haar populaire Spinnin' Sessions-feest, en zal op vrijdag 28 juli de gehele dag neerstrijken in Boom, België.

Spinnin' Sessions is de laatste jaren aan een sterke opmars bezig. Het feest vindt inmiddels regelmatig plaats tijdens het Amsterdam Dance Event, Mysteryland en de Winter Music Conference in Miami, waar afgelopen jaar voor het eerst een vijfdaags event onder de naam Spinnin' Hotel werd georganiseerd.

Er hebben inmiddels ook verschillende edities plaats gevonden in Europa en Azië, met optredens van de meest uiteenlopende artiesten, waaronder dj's als Tiësto, Bob Sinclar, Oliver Heldens, Sam Feldt en Kris Kross Amsterdam.

Met een nieuwe editie van Spinnin' Sessions op Tomorrowland maakt het evenement een spannende nieuwe stap, aldus Spinnin' Records CEO Eelko van Kooten: "Het is een enorme eer om hier een area te hosten. Tomorrowland is het grootste, en een van de meest gerespecteerde festivals ter wereld. Voor Spinnin' Sessions betekent dit een geweldig nieuw avontuur, en we bereiden ons voor op een bijzondere dag."

De line-up van Spinnin' Sessions op Tomorrowland wordt binnenkort bekend gemaakt.

1 opmerking

Zag dat er ook een Trance Energy stage komt, lijkt me een mooi concept om weer nieuw leven in te blazen :-)