Partyflock
 
­ Nederland

Soixante neuf 058

gepubliceerd door , op
Ladies & gentlemen (maar vooral de ladies), maak je borst maar nat, want de twee meest populaire "mooiboy deejays" van Nederland komen samen naar RED te Leeuwarden, voor een daverende XL editie van Soixante Neuf. Trias & Johnny 500 are in the building op zaterdag 11 febrauri. Naast de vele harten, veroveren deze heren club na club met hun uitmuntende deejay skills en energie! Dit belooft dan ook een avond te worden om niet te vergeten. En voor de heren, zoveel mooie vrouwen hebben jullie waarschijnlijk nog nooit in Club Red samen gezien in het publiek, dus voor ieder wat wils!

Naast de heren Freddy Moreira & Johnny 500 hebben we nog een aantal top deejays voor jullie in het verschiet. Zo is *Soixante Neuf's resident. Mitchell Supreme aanwezig. De rest van de line up zal binnenkort bekend worden gemaakt, so stay tuned!



More to be Announced.

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!