Partyflock
 
­ Nederland

Cosmic Gate 'Materia' albumtour in Beachclub Fuel

gepubliceerd door , op
Zondag 16 april 2017, ofwel 1e Paasdag, komt het wereldberoemde Cosmic Gate naar Beachclub Fuel om het splinternieuwe 'Materia' album te presenteren. Het succesvolle duo, dat 20 januari van start gaat met een nieuwe wereldtour gebaseerd op het kersverse album 'Materia'. Na een volle maand gigs in Amerika af te werken volgt Europa en op 16 april staan de heren dus in Bloemendaal aan Zee. Beachclub Fuel is er blij mee, want ook in Nederland zijn de heren nog steeds razend populair.

Cosmic Gate, een illuster duo dat zich keer op keer opnieuw weet uit te vinden! Op het hoogste platform mee blijft draaien en al bijna twee decennia lang een gigantische fanbase in vervoering brengt! Van Rhythm&Drums(2001-EMI) tot het laatste artiestenalbum Start to Feel(2014-Armada) kent elke langspeler weer nieuw en verfrissend materiaal. Een belangrijke schakel in het scala aan
kwaliteiten dat deze twee onverzadigbare creatievellingen met zich meebrengen. On stage laten de heren nog altijd een goede indruk achter en weten ze het publiek probleemloos mee te nemen.

Materia, het zevende artiestenalbum van Cosmic Gate komt eraan! November vorig jaar kondigde het duo op hun site al aan met een nieuw album te komen. Sterker nog, een tweedelig album waarvan het eerste deel op 20 januari verkrijgbaar zal zijn en het tweede deel voor later in 2017 gepland staat. Chapter One, zoals de heren het zelf noemen is een album geworden waarin de muzikale ontwikkeling van Cosmic Gate in samenwerking met diverse artiesten op plaat is vast gelegd. Vernieuwend en toch herkenbaar. Een album dat wederom niet in één simpel hokje te plaatsen valt, maar de breedte in gaat dankzij collabs met Ferry Corsten, Ilan Bluestone en JES, maar ook met Alaster en Tim White. Meer informatie over het nieuwe album vind je hier!

Wat krijg je te zien?
Op 16 april komt het duo dus naar Beachclub Fuel om daar een fantastische showcase af te leveren. Natuurlijk staat Cosmic Gate centraal en zullen Nic en Bossi een langere set weggeven. Daarnaast worden zij bijgestaan door een drietal geweldige, diverse acts, te weten Super8 Tab, Alex di Stefano en Hazem Beltagui.

Tickets
Early Birds zijn tot en met 15 februari verkrijgbaar. Als snelle beslisser word jij voor slechts € 17,50 eigenaar van een entreebewijs. De reguliere ticketprijs staat op € 22,50. Trouwe bezoekers van Fuel die snel beslissen worden nog meer beloont wanneer zij voor het combi-ticket gaan. Met dit ticket, kun je èn naar The Grand Opening(18 maart) èn het Cosmic Gate spektakel op 1e Paasdag. Dit ticket kost je voor 16 januari slechts € 29,50 daarna gaat de prijs naar € 37,50. Koop je tickets hier!