Partyflock
 
­ Nederland

Club Dansant
quatre

gepubliceerd door , op
Club Dansant
12 januari 2017
FeestClub Dansant #4 · Quatre
Datumzondag 5 februari 2017
WinactieClub Dansant actiegesloten
LocatieSupper Site
In samenwerking met Supperclub organiseert Club Dansant op 5 februari alweer haar vierde editie, in één van de mooiste panden van Amsterdam; Odeon.

Met een druk bezochte "House Classics" editie van 1 januari vers in het geheugen maken we ons op voor een nieuwe zondag-Club Avond.

"Met de herinneringen aan de vroegere zondagse feesten zoals T-Dansant, Le Dimanche en Paleis Soestdijk hopen we met dit concept een bijzondere weekend afsluiter te hebben. Net als toen beginnen we in de namiddag en willen we alle zintuigen prikkelen met niet alleen goede muziek en 360º videoprojecties, maar ook prachtige cocktails en bijzonder Fingerfood."

Club Dansant zal een keur aan DJ's brengen met als aanvoerder DJ Marcello. Eén van de grondleggers van de Nederlandse House Cultuur. Daarnaast hebben we Dennis Ruyer, Rob Boskamp, Good Old Dave en Iggyz.

Line-up voor 5 februari 2017:


Over Club Dansant
Club Dansant. Iedere eerste zondag van de maand. Een mooie mix van glamour en gezelligheid. Een clubavond op de vertrouwde zondag in het mooiste pand van Amsterdam, zoals wij die van weleer kennen. House muziek zoals house bedoeld is. Een samensmelting van oude stijlen en nieuwe stijlen. Het creatieve team wil middels thema avonden Club Dansant dat extra gevoel meegeven zodat de bezoekers met een glimlach op het gezicht naar huis gaan. Dit in combinatie met de ambiance van een sophisticated locatie, Odeon Theater waar nu Supperclub is in gevestigd.