Partyflock
 
­ Nederland

Mazzo’s hemelvaart

gepubliceerd door , op
Mazzo’s hemelvaart
18 mei 2004
"Heaven can wait".
Op de avond voor Hemelvaartsdag, waarop iedereen vrij heeft, staat Mazzo in het teken van de vette tunes van Benny Rodrigues, René Vidal en Hoes Junior. Vooral de aanwezigheid van Benny Rodrigues is opmerkelijk omdat deze dj er een tijdje tussenuit geweest is. Maar nu is hij na een periode van bezinning en rust weer helemaal terug. We kennen Benny als een immer funky dj die een buitengewoon goed gevoel voor de ‘juiste plaat op het juiste moment’ heeft. Om naar uit te kijken.

Op donderdag krijgt Reece (vergezeld door een speciale gast) ‘carte blanche’ van Mazzo, wat zo veel betekent dat hij mag doen wat hij wil. Wie benieuwd is naar de manier waarop Reece met deze vrijheid omgaat, moet zeker komen. De entree bedraagt het extra lage tarief van € 5,-. Reece wordt vocaal ondersteund door mc Fadoua Mae die heur longen uit haar lijf zal zingen.

Twee Britten, een Deen en B-Art. Dat zijn de ingrediënten van deze Mazzo vrijdag die regelmatig het domein is van Inspirit Music. Verwacht onpeilbaar diepe deephouse met een internationaal tintje. Inspirit heeft ook avonden in landen als Zwitserland, Portugal, Spanje en Amerika. Dj’s die het label vanavond vertegenwoordigen zijn Jimpster (UK) en Trentemoller (DK). De Britse Amma is de stem van Inspirit.

23 & Rising resident René Vidal heeft zaterdag de eer om de Engelse Dave Angel te ontvangen. Dave Angel is bekend als voornaam techno dj en een begenadigd remixer. Hij liet het eerst van zich horen met een remix van het Eurithmics nummer ‘Sweet Dreams’. Maar later produceerde hij ook voor muzikale vrienden als Billy Nasty en Joey Beltram. Dave Angel verkent tijdens zijn sets de grenzen van techno en elektro.

Zondag 23 Mei is een dag om naar uit te kijken want op deze Zondag zijn niemand minder dan Trademark en Richard in de Mazzo voor het Topfeest "Hi Tech Soul Movement".

Genoeg reden om langs te komen , en voor ieder wat wils, 5 dagen feest in club Mazzo.

1 opmerking

Dave Angel heeft onlangs in cafe 'd anvers een superset neergezet,en dat zal zaterdag vast weer gebeuren in de Mazzo, dus count me in !!!