Partyflock

Sziget Festival maakt eerste acts 2017-editie bekend

 

Sziget Festival maakt eerste acts 2017-editie bekend

gepubliceerd door , op
Sziget (flyer)
Met een lijst van 14 namen is de eerste aankondiging van Sziget Festival 2017 een feit. De komende tijd volgen er nog honderden. Met niet alleen muziek, maar ook theater, circus, kunst en andere thema's. De 25e editie van Sziget Festival vindt plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, van 9 tot 16 augustus 2017.

Dimitri Vegas & Like Mike krijgen, na in eerdere jaren Hardwell en Martin Garrix, de eer om de spectaculaire eindshow te verzorgen. Op de laatste dag van het festival sluiten zij de Main Stage af. Major Lazer staat tevens als headliner op de Main Stage, daar waar ook Tom Odell en Two Door Cinema Club hun opwachting maken.

Na een volle A38-tent tijdens Sziget Festival 2015 keert Kensington komende zomer terug. Eerder roemden ze het optreden op het festival als én van hun beste ooit. Ook Bad Religion, DJ Shadow, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus en GTA treden op in de A38. Met de Nederlanders Oliver Heldens en W&W zijn de eerste acts voor de Arena bekend.

Sziget Festival viert de 25e editie op het Obuda-eiland in Boedapest. Ruim 500.000 Szitizens uit zo'n 100 landen zullen zich aankomende zomer verspreiden over het festival met meer dan 50 podia en een programma dat een week lang 24/7 door loopt.

Tickets
Tot 31 december 12:00 uur zijn weektickets tegen Early-Bird prijzen te koop. Meer dan een kwart hiervan werd reeds verkocht tijdens de start van de verkoop in september. Tickets zijn te koop via www.szigetfestival.nl

Sziget Express
Vanuit Nederland direct naar Boedapest rijdt ook volgend jaar weer de Sziget Express. In meerdere treinen reizen jongeren naar, in veel gevallen, hun eerste buitenlandse festival. De kaartverkoop is sinds deze week van start met een speciale actie.

De eerste acts (in alfabetische volgorde):
Bad Religion
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
GTA
GusGus
Kensington
Mac DeMarco
Major Lazer
Oh Wonder
Oliver Heldens
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince Staples
W&W