Partyflock

Cocktail fest

 

Cocktail fest

gepubliceerd door , op
De organisaties Silbo Productions en LHBTI Rotterdam, de drijvende krachten achter de succesvolle feesten WTF, Rotterdam Pride en Circuit Rotterdam gaan een stapje verder! Op zaterdag 11 maart 2017 bundelen ze de krachten met meerdere nationale en internationale feesten tot één groot mega-festival in Maassilo Rotterdam! Wij presenteren u Cocktal fest!

Voor het maken van de perfecte Cocktail zijn meerdere ingrediënten nodig. Met een vleugje WTF XL (Rotterdam) en een sparkle van Room Service (Londen) begint het feestje al aardig warm te lopen, maar de organisatie maakt het graag nog wat steviger met het grootste 'gay' event ter wereld, Circuit XXL (Barcelona) en voor de nodige zoetigheid, een flinke scheut FPQ XL (uit Amsterdam). Om het geheel af te maken, een sneetje Superball (Amsterdam), een shotje R.A.W. (Duitsland) en natuurlijk voor de detox, een Betty Ford Rehab Center afdeling (VS). Deze Cocktail heeft voor ieder wat wils; of je nou van leren tuigjes houdt, tutu jurkjes of gekleurde leggings, smokey eyes, stropdassen, muscles, drags, twinks, bears of daddies. We can all come together as one Cocktail! Be Yourself.. Experience everyone!

Alle zalen, ruimtes, gangen en kelders van de robuuste oude Maassilo in Rotterdam worden in beslag genomen om COCKTAIL FEST op 11 maart 2017 groots te lanceren. Middenin de havens van Rotterdam zullen meer dan 20 DJ's Nederland op zijn grondvesten doen 'shaken'. Van Taito Tikaro tot Jody Harsh. Iedere ruimte zal een eigen party area worden gehost door zijn eigen betreffende party. De Maassilo zal eindelijk z'n ware ziel kunnen tonen. Een ziel van acceptatie, vrijheid en eenheid. Eenheid in de meest basale vorm, feest!

Ga je graag naar FPQ en ben je nog nooit op Circuit geweest dan is dit je kans om even te spieken hoe dat eraan toe gaat. Of sta je altijd bij Room Service te rocken op Jody Harsh en wil je de techno sounds even vervangen met vrolijke beats, dan kom je even naar de WTF-acrobaten kijken, die zwoel bewegen op de mellow sounds van een stevige Rihanna remix. Wil je all-the-way gaan… dan sta je vooraan in het lasers ondergedompelde podium, bij de sexy gespierde dansers van Circuit. "Dress to express" want Superball is er ook bij, so be ready to slay! En is "all the way" niet ver genoeg voor je? Dan hebben we de 'men only' extreme underground pop-up area, hosted by R.A.W. Alleen the Meatmaster bepaalt wie binnen komt; #dresspervy #actpervier! Tickets zijn vanaf nu in de verkoop en wees er snel bij voor de its-never-to-early-for-a-cocktail-ticket (voordeeltickets, beperkt aantal beschikbaar). Meer informatie op cocktail-fest.­com.