Partyflock
 
­ Nederland

Emporium Festival 2017 in sprookjessfeer

gepubliceerd door , op
Emporium Festival
8 december 2016
Op het sprookjesachtige terrein van De Berendonck in Wijchen zullen op zaterdag 27 mei 2017 de bekendste sprookjes en verhalen werkelijk tot leven komen tijdens de 13de editie van Emporium Festival. Het thema van dit jaar is dan ook Emporium Fairytales.

Afgelopen editie, met als thema Brasil, was er eentje voor in de boeken. Die boeken zullen in 2017 letterlijk weer opengeslagen worden als er tijdens Emporium Fairytales de meest aansprekende en prachtige sprookjes verteld worden over de negen verschillende stages van het jaarlijkse dance-festival. Niet alleen de volledige gedecoreerde podia spelen een rol in het geheel van Emporium Fairytales, maar alles rondom het festival zal sprookjes ademen.

Emporium Fairytales neemt de bezoeker mee in de wereld van prinsen en prinsessen, kastelen, magie, elfjes en een betoverende sfeer. Maar natuurlijk zullen ook heksen, wolven, tovenaars en andere slechterikken uit de vele sprookjes van zich laten horen op 27 mei. Wie naast de bezoekers de hoofdrollen zullen spelen in dit epische verhaal wordt in februari bekend, wanneer de line-up wordt gepresenteerd.

Vanwege dit prachtige thema hanteert organisator Matrixx heel 2016 nog een sprookjesachtige ticketprijs van €49,50 ex fee. Dat betekent tot 1 januari 2017 een korting van €5,50 op Emporium Fairytales kaarten.

Zo leeft iedereen nog lang en gelukkig!

Kaarten zijn online te bestellen via Emporium.nl of Matrixx.nl en te koop bij elke Primera winkel in Nederland.

3 opmerkingen

10 min van huis, mooi thema: zekerheidje!