Partyflock

Festival Pal Mundo 2017 op 22 april in Ahoy Rotterdam

 

Festival Pal Mundo 2017 op 22 april in Ahoy Rotterdam

gepubliceerd door , op
Voor het vierde jaar op een rij organiseert Pal Mundo op 22 april opnieuw het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Ook dit jaar staan er weer verschillende grote artiesten in Ahoy Rotterdam om het publiek een onvergetelijk festival te bezorgen.Met drie stages kunnen de bezoekers gedurende het hele festival hun hart ophalen aan salsa, bachata, reggaeton, merengue en nog veel meer exotische klanken.

Naast optredens van de grootste Latin en Caribbean artiesten is er ook dit jaar in een van de area's weer een samenwerking met een Zuid-Amerikaanse dansformatie. Met een food court vol Latijns-Amerikaanse en Caraïbische smaken maakt Pal Mundo de beleving van de bezoeker compleet. For the world Pal Mundo organiseerde in 2014 de eerste editie van het festival in Silver Dome, maar het evenement groeide al snel uit naar de grotere locatie, Ahoy Rotterdam. Pal Mundo (vertaald: For the world), staat bekend om bezoekers van allerlei nationaliteiten die vanuit Nederland en de rest van Europa afreizen naar Ahoy Rotterdam.

Hitmachines als Don Omar (Dale Don Dale), Daddy Yankee (Gasolina) en Elvis Crespo (Suavemente) stonden al eens op het festival. Ook bachatagrootheden Prince Royce en Romeo Santos en merenguelegende Juan Luis Guerra verzorgde naast nog veel meer artiesten al eens onvergetelijke optredens voor het publiek van Festival Pal Mundo.

De kaartverkoop voor Festival Pal Mundo 2017 start vrijdag 2 december 2016 om 10.00 uur op www.palmundo.com.