Partyflock
 
­

Wicked Weekender 2016

gepubliceerd door , op
flyer Wicked Weekender dag 1
Nightcare & Wicked Jazz Sounds, curators van de Wicked Weekender dag 1, presenteren u een showcase waar opkomend talent in de spotlight wordt gezet. Deze live acts en DJ's staan op het punt om te ontploffen!

Voor deze editie gaat nightcare op stap met Wicked Jazz Sounds om in de Sugarfactory een minifestival vol jazz, funk, soul, hiphop en house te presenteren. Een line-up vol veelbelovende, opkomende acts gecombineerd met de bekende formule van de Wicked Jazz Sounds clubnachten.

Op zaterdagnacht zal de Belgische DJ Faisal samen met Wicked Jazz Sounds eigen DJ Leroy Rey voor de lekkerste funk, disco, hiphop en house plaatjes zorgen, aangevuld met Berenice van Leer op vocalen, Kika Sprangers op de sax, Tijn Wybenga op keys en Efe Erdem op de trombone. In de rookruimte kan je natuurlijk ook terecht voor een portie oldschool hiphop, funk & disco door het nightcare soundsystem

Zondag nacht staat in het teken van live artiesten met de excentrieke wavey jazz van Floatmonki, smooth funky hiphop van Les Cooles de Ville, uptempo nu-soul van Legove & Jarlentji, funky afrobeat tunes van KOFFIE en natuurlijk de swingende live house muziek van KAUW, bijgestaan door DJ Phil Horneman. Hier houdt het op de zondag niet bij op, daarna gaat het namelijk tot in de vroege uurtjes door met de Amsterdamse DJ-helden Kremlin Disko & Lucas Benjamin en Berenice van Leer op vocalen, Lucas van Ee op de sax en Boye Ingwersen op de keys.

Een weekend vol muziek voor de liefhebber met trots gepresenteerd door NIGHTCARE en Wicked Jazz Sounds.