Partyflock
 
­

Timetable We are electric Klokgebouw bekend · Het grote puzzelen kan beginnen

gepubliceerd door , op
Over ruim twee weken vindt de vierde indoor editie van We Are Electric weer plaats. Op zaterdag 12 november staan maar liefst 19 acts geprogrammeerd van 21:00 tot 07:00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. Het volledige programma met onder meer Boys Noize, Chase & Status (DJ set & Rage), Weval, Pendulum (DJ set & Verse), Dave Clark en Detroit Swindle is samen met de timetable en plattegrond nu te bekijken op we-are-electric.­nl of als mobile app. Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic.

De drie zalen van de voormalige Philipsfabriek op het Strijp-S terrein vormen het decor voor 1 Klokgebouw. Geheel in lijn met de drie eerdere uitverkochte Klokgebouw edities brengt ook deze editie een mix van een aantrekkelijke ticketprijs, overdonderende audiovisuele effecten en een internationale programmering die niet in één hokje te vangen is. Van gevestigde namen tot de allernieuwste (live)acts, van uk beats tot electro en van trap/hiphop tot techno.

De Magnetic stage, een van de twee hoofdzalen waar het festival tot 07:00 doorgaat, is met een hoog bass gehalte een waardige tegenhanger voor de overige podia waar vooral techno en house centraal staan. In de Ecstatic stage is de (live)spanning direct vanaf het begin om 21:00 uur voelbaar met optredens van oa. Boys Noize, Dave Clarke en Weval. Het Bossche (deep)house collectief Losjes presenteert dit jaar de Electric stage waar onder meer Detroit Swindle, Carlos Valdes en William Djoko geprogrammeerd staan.

Het complete programma:

Tickets
Om het de bezoekers extra gemakkelijk te maken zijn dit jaar voor het eerst ook zogeheten losse Token tickets verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

  • Early Birdtickets: € 32,50 (exclusief servicekosten € 2,50) uitverkocht
  • Regular tickets: € 37,50 (exclusief servicekosten € 2,50)
  • Late tickets: € 42,50 (exclusief servicekosten € 2,50)
  • Token tickets: € 25,- (voor 10 consumptiemunten)
  • Token tickets: € 30,- + € 5,- borg (voor 10 consumptiemunten + kluisje)

Tickets voor We Are Electric zijn online verkrijgbaar via Paylogic.

We Are Electric online
Partyflock
facebookpage Facebookpage
youtube Youtube
instagram Instagram
spotify Spotify
snapchat Snapchat