Partyflock

Drift Nieuwjaarsdans in Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen

 

Drift Nieuwjaarsdans in Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen

gepubliceerd door , op
Waar het de afgelopen jaren misschien steeds gebruikelijker was om oud en nieuw thuis te vieren, breekt Drift dit jaar een lans om het nieuwe jaar ouderwets en met gepaste grandeur te verwelkomen. Temeer omdat de organisatie op zaterdag 31 december bezit neemt van Concertgebouw De Vereeniging, misschien wel de mooiste locatie van Nederland.
Zaterdag 31 december verwelkomt Drift het nieuwe jaar met gepaste grandeur op een van de mooiste locaties van Nederland: Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Op deze droomlocatie organiseert Drift haar grootste en meest exclusieve nieuwjaarsfeest tot nu toe. Voor deze bijzondere gelegenheid daagt Drift haar bezoekers uit om iets extra's te doen en om zich zo feestelijk en chic mogelijk te kleden.

Muzikaal programma
Verdeeld over twee podia wordt het gehele gebouw omgebouwd tot een Drift Deluxe belevenis. Muzikaal maakt een scherpe selectie house artiesten haar opwachting. In de grote concertzaal gaat Drift een intensieve samenwerking aan met de Nijmeegse Satori, die de hele nacht carte blanche krijgt. Veel meer wil de organisatie hier momenteel nog niet over kwijt.

Speciale actie
Met Concertgebouw De Vereeniging als adembenemende locatie, een ijzersterk house-programma en de Nijmeegse gemoedelijkheid als sfeerbepaler, belooft Drift Nieuwjaarsdans een onvergetelijke oud en nieuw te worden. Voor de gelegenheid heeft Drift een speciale ticket actie aangekondigd waarbij duo's die samen een ticket kopen korting kunnen krijgen. Deze actie en de reguliere kaartverkoop start aanstaande vrijdag 21 oktober om 10.00 uur.

Over Drift
Drift Nieuwjaarsdans komt uit de koker van de Nijmeegse dance-organisatie Drift. In veertien jaar is Drift uitgegroeid van organisator van kleinschalige feestjes naar meerdere volwaardige festivals en clubavonden per jaar. Op het Drift-menu gegarandeerd de beste eigenzinnige techno en tijdloze house door zowel veteranen als talenten uit binnen- en buitenland. De kracht van Drift: een combinatie van een steengoeie line-up, prachtige (industriële) locaties, gemoedelijke Nijmeegse sfeer en altijd danslustige bezoekers.