Partyflock
 
­ Nederland

Thunderground Combined Forces · The Darkraver & Vince

gepubliceerd door , op
Thunderground
18 oktober 2016
FeestThunderground · Combined Forces
Datumzaterdag 22 oktober 2016
WinactieThunderground actiegesloten
LocatieEffenaar Site
The Darkraver & Vince, back to back, vier uur lang! Zaterdag 22 oktober 2016 breekt dit enorme freestyle geweld los tijdens een nieuwe en zeer speciale jubileum editie van Thunderground: Combined Forces! Van 22:00 tot 04:00 uur is alleen de beste freestyle, early rave en millennium hardcore goed genoeg om het 5-jarig bestaan van Thunderground op grootse wijze te vieren. The Darkraver en Vince bundelen hun skills 4 uur lang en maken van deze loeiharde avond een 100% aanrader voor de echte freestyle fanaten! Met support acts XrazZ en Omattic VS DJ Taa is de line up compleet en is de Effenaar dé Eindhovense hotspot van aankomend weekend. Thunderground Combined Forces, Be there!

Combined Forces
Thunderground: Combined Forces is dé avond voor de hardcore liefhebber van het eerste uur. Met de draaikunsten van The Darkraver en Vince belooft dit een avond vol nostalgische beukplaten te worden. Zoals de titel Combined Forces al aangeeft bundelen twee levende legendes hun krachten, dus wees voorbereid op een orkaan aan harde kicks uit de speakers van de Effenaar. Van Freestyle naar Early Rave, plank gas door naar Millennium Hardcore en alles wat ertussenin zit, werkelijk alles komt voorbij in deze speciale 4 uur durende back 2 back set. Zelfs dozen vol platen gaan richting de Effenaar voor een dikke vinyl set waarmee The Darkraver en Vince weer even back to the roots gaan. Wie nog niet bekend is met het fenomeen The Darkraver heeft echt iets gemist. The Darkraver kan gezien worden als één van de meest legendarische- en onderhoudende namen in de hardere stijlen. Rasechte Helmonder Vince is net als The Darkraver een oude rot in het DJ-vak. Met meer dan 20 jaar ervaring achter de draaitafels staat Vince bekend om zijn vlekkeloze mix- en scratchtechnieken. Ondersteund door support acts XrazZ, Omattic en DJ Taa worden van 22.00 tot 04:00 uur de lekkerste en de hardste tracks aan elkaar gedraaid. De muziek wordt vocaal ondersteund door MC D, de vaste host van Thunderground.

Timetable
  • za 22:00 - 23:00:  Nederland
  • za 23:00 - 00:00:  Nederland hardcore, hardstyle
  • zo 00:00 - 04:00:  Nederland hardcore, hardstyle
    Nederland hardcore, house, hardstyle
  • · MC Nederland house, techno


Tickets
Tickets voor Thunderground Combined Forces: The Darkraver & Vince Special op zaterdag 22 oktober 2016 kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via www.bassworx.nl , www.static-movement.nl , de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf. Wees er snel bij, want de tickets gaan hard!

Volg Thunderground
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe en speciale editie van Thunderground via het officiële social media kanaal op Facebook. Wie geen account heeft op Facebook, maar toch op de hoogte wil blijven van Thunderground op zaterdag 22 oktober 2016, kan terecht op de website: bassworx.nl of static-movement.nl..

1 opmerking

De vince als vermeld in de nieuwsbrief zelf is niet de vince waar het over gaat volgens mij 😂