Partyflock
 
­

Programma We Are Electric compleet

gepubliceerd door , op
Het programma voor We Are Electric Klokgebouw is volledig na de toevoeging van de Losjes Invites stage; met oa. Detroit Swindle, Cinnaman en Mino Abadier. De vierde indoor editie van We Are Electric wordt gehouden op zaterdag 12 november van 21.00 uur tot 7.00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. Regular tickets zijn verkrijgbaar via we-are-electric.­nl.

Afgelopen juni bleek wae invites: Losjes de publieksfavoriet te zijn tijdens de late uurtjes van We Are Electric Weekender. De mix van (deep)house met uitschieters naar disco en techno sloot naadloos aan op het hoofdprogramma van het festival. Zoveel zelfs dat het Bossche collectief is uitgenodigd om ook op 12 november een eigen stage te hosten in het Klokgebouw. Vandaag presenteren ze de gehele line-up met een drietal frisse nieuwe namen; Detroit Swindle, Cinnaman en Mino Abadier. Eerder werden William Djoko en Carlos Valdes al aangekondigd. De electric stage wordt hiervoor omgedoopt tot electric by Losjes. Het programma voor We Are Electric Klokgebouw is hiermee compleet en de timetable zal spoedig worden bekendgemaakt. Lars Dales en Maarten Smeets zijn niet vies van wat stof op hun vingers. Als ze het maar afkomt van vergeten vinyl dat tussen hun andere juweeltjes van Motown, hiphop en vroege house past. Detroit Swindle is meer een Detroit Schatkist.

Shazam op twee benen, in bezit van een jaloersmakende collectie, veteraan en talent in één, van trouw naar de school, niet te vatten in een of meer stijlen, vaste gast bij red light radio en dekmantel. En dan zijn we nog maar net begonnen met Cinnaman omschrijven.

Voor bezoekers van de Amsterdamse Cartelfeestjes zorgt hij al voor een pavlov-effect. Noem de naam Mino Abadier en er wordt gedanst. Dat mag ook wel met die opbeurende house vol mysterieuze zijtakken die in de sets van de Amsterdammer met Egyptische roots voorbijkomen.

Over We Are Electric geheel in lijn met de drie eerdere uitverkochte Klokgebouw edities brengt ook de komende We Are Electric een mix van een aantrekkelijke ticketprijs, overdonderende audiovisuele effecten, en een internationale programmering voor de danceliefhebber die niet in één hokje te vangen is. Van gevestigde namen tot de allernieuwste (live)acts, van uk beats tot electro en van trap/hiphop tot techno. De drie zalen van het monumentale Klokgebouw in Eindhoven vormen op zaterdag 12 november van 21:00 tot 07:00 uur weer het decor voor We Are Electric.

Het complete programma:

Bekijk de nieuwe trailer:

1 opmerking