Partyflock
 
­

Kris Kross Amsterdam viert 5-jarig bestaan in de Scheepbouwloods in Amsterdam

gepubliceerd door , op
flyer Kris Kross 5 Years
Kris Kross Amsterdam bestaat 5 jaar en dat gaat gevierd worden. Op 3 december vindt het grootste Kris Kross feest ooit plaats: 'Kris Kross 5 Years'. De Scheepbouwloods in Amsterdam wordt omgetoverd tot een heus Kris Kross playground met optredens van artiesten waar het dj-trio de afgelopen 5 jaar mee heeft gewerkt. Uiteraard zal een optreden van de mannen zelf ook niet ontbreken en … er staan nog veel meer verrassingen op het programma. Iedereen die dit niet wil missen, kan vanaf 17 oktober kaarten kopen via: kriskross.­amsterdam.­nl of via de facebook

Alweer 5 jaar geleden begon Kris Kross Amsterdam aan hun avontuur. De broers Sander en Jordy Huisman besloten, na jaren te draaien als dj-duo, om feesten te organiseren waar ze hun favoriete muziek konden draaien. Dat bleek een groot succes en de boekingen onder de naam Kris Kross Amsterdam stroomden binnen. In de zomer van 2014 sloot MC Yuki Kempees zich aan bij Kris Kross Amsterdam en was de formatie compleet. De mannen hebben de afgelopen jaren heel hard aan de weg getimmerd. Ze boekten succes in Nederland én over de landgrenzen. Zo heeft hun nummer "SEX", met 320 miljoen plays op Spotify en bijna 60 miljoen views op YouTube, alle records gebroken. Ook waren ze deze zomer te zien op alle grote festivals in Nederland en stonden ze op grote buitenlandse festivals als Tomorrowland in België en Exit Festival in Servië.

Kris Kross Amsterdam is uitgegroeid tot succesvol dj-trio met wereldwijde bekendheid, maar hun hart blijft in Amsterdam. Daarom geven ze in de hoofdstad het grootste feest ooit op een unieke locatie; een prachtige plek aan de IJ-oever in de industriële Scheepbouwloods.