Partyflock

The Vizitor ziet Abraham en viert dit met BKJN en jou!

 

The Vizitor ziet Abraham en viert dit met BKJN en jou!

gepubliceerd door , op
The Vizitor (flyer)
FeestThe Vizitor · 50 Years of Terror
OrganisatieBKJN Site
LocatieEvent Center Culemborg Site
Datumzaterdag 8 oktober 2016
StadCulemborg
When you turn 50 all you want is free Vizitors! Aanstaande zaterdag viert The Vizitor zijn vijftigste verjaardag groots in Event Center Culemborg! En wie jarig is trakteert! Daarom zijn alle heren a.s. zaterdag gratis welkom op The Vizitor 50 years of Terror! Er is slechts één kleine voorwaarde je moet in het gezelschap zijn van een mooie dame die een kaartje in de voorverkoop heeft gekocht. Mocht je als heer al een kaartje hebben, niet getreurd. Want dit is het moment om die ene spetter van een vrouw mee te vragen naar deze onvergetelijke nacht! BKJN helpt je graag haar te overtuigen met onderstaande timetable & final info.


Tickets
De kaarten kosten slechts € 17,50 (ex fee.) en zijn door de reeds aangekondigde actie nog maar beperkt te verkrijgen via www.bkjn.nl. Ondanks de verwachting dat het evenement uitverkocht zal gaan, zal er ook deurverkoop zijn om de zwarthandel tegen te gaan. Tickets aan de deur kosten slechts €25 per stuk. De organisatie adviseert je om je ticket altijd bij een officieel verkooppunt te kopen om teleurstelling bij de entree te voorkomen. Zoals hierboven vermeld hebben alle heren gratis entree, mits zij samen met een dame naar binnenkomen die in het bezit is van een geldig entree bewijs gekocht in de voorverkoop.

Openingstijden
De deuren openen om 22:00 uur en sluiten om precies 02:00 uur. Hierna mogen er geen mensen meer naar binnen op last van de gemeente. Het feest zelf zal van 22.00 tot 8.00 uur de volgende ochtend duren! Zorg dus dat je op tijd binnen bent en houd rekening met de verwachte drukte aan de deur.

Bereikbaarheid & Openbaar Vervoer
Event Center Culemborg vind je aan de Beesdseweg 1a op het industrieterrein van Culemborg. De locatie heeft een goede parkeergelegenheid en is makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. Voor de mensen die met het openbaarvervoer komen is de locatie goed aan te lopen vanaf station Culemborg en sluit het spoorboekje perfect aan wanneer het feest de volgende ochtend om 8 uur is afgelopen.

Legitimatie verplicht
De minimumleeftijd deze nacht is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Bezoekers vanaf 18 jaar kunnen op vertoon van hun legitimatie een alcoholbandje halen bij De Balie. Hiermee kan je vervolgens alcoholische drankjes bestellen bij één van de vele barren. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met iedereen te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er zullen deze nacht voldoende lockers aanwezig zijn. Je vindt ze bij de entree aan de linker kant.

Cash & Pinnen
Naast contante betalingen kun je deze nacht ook per pin consumptiemunten en toegangskaarten aanschaffen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
BKJN Events houdt zich strikt aan de regels van de gemeente Culemborg.Deze gemeente werkt met een "zero tolerance beleid". Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) zijn toegestaan. Wiet of hasj mogen dus ook niet mee naar binnen. Er zal zorgvuldig gefouilleerd worden bij het betreden van de locatie.

'It's Terror Timeeeeee!'