Partyflock
 
­ Nederland

Rotterdam Rave presenteert Elements showcase

gepubliceerd door , op
Vrijdag 23 december 2016 zal in Factory 010 de tweede showcase van Rotterdam Rave plaatsvinden. Na de eerste 'Figure' showcase met Len Faki, is Britse techno DJ Rebekah uitgenodigd voor de host van haar eigen serie events genaamd 'Elements'.

's Werelds grootste techno labels worden door evenementenorganisatie Rotterdam Rave uitgenodigd voor een reeks showcases. Deze showcases worden alleen gehouden in Factory 010, waar er één zaal zal zijn met een intieme setting, rauwe vibe, focus op de artiest én hun unieke stijl voor muziek. De locatie heeft Rebekah erg hoog zitten omdat zij in 2008 een van haar eerste Nederlandse techno-boekingen heeft gehad in Factory 010. Iets wat deze showcase voor haar extra speciaal maakt.

Voor de 'Elements' showcase heeft Rebekah zélf artiesten uit de techonoscene uitgenodigd die bij haar visie van muziek passen. Naast Rebekah zullen Perc, Paula Temple en Stranger achter de draaitafels staan en zorgen voor een avond dat puur om de muziek en de beleving daar omheen draait. Rebekah heeft zich met 20 jaar ervaring gevestigd als een van de belangrijkste techno exponenten op mondiaal niveau. Met haar serie evenementen wil ze haar muzikale roots terug laten komen, maar ook een unieke ervaring creëren voor nieuwe techno liefhebbers. Het belooft een avond te worden waar alle 'Elements' samen worden gebracht; de visuals, de verlichting, het soundsysteem en alles wat de gehele ervaring van techno compleet maakt.