Partyflock
 
­ Nederland

Jägermeister lanceert limited edition fles geïnspireerd op Berlijnse landmarks

gepubliceerd door , op
Jägermeister lanceert limited edition fles geïnspireerd op Berlijnse landmarks
27 september 2016
Jägermeister lanceert in samenwerking met de Nederlandse artiest Zender een limited edition fles welke exclusief verkrijgbaar is in Nederland. Het etiket van de fles toont toffe en kenmerkende landmarks van Berlijn, waarop deze limited edition fles geïnspireerd is. Dit seizoen voegt Jägermeister graag een extra dimensie aan 'limited' toe: tussen de verkrijgbare limited edition Jägermeister flessen zitten 56 flessen verstopt die recht geven op een trip naar Berlijn. Verandert het woord 'BERLIN' op je fles duidelijk van kleur in de vriezer, dan heb je een reis voor twee richting de hoofdstad van onze oosterburen in the pocket!

In 2015 bracht Jägermeister Nederland met groot succes een eerste limited edition fles uit in samenwerking met dj-duo Yellow Claw. Als goede opvolger van de Yellow Claw fles komt Jägermeister deze herfst met een nieuwe limited edition fles, welke je terugbrengt naar de roots van het likeurmerk met 56 verschillende kruiden, namelijk Duitsland. Berlijn is dé plek om te zijn als het gaat om diverse culturen, experimentele muziek, fashion, kunst en niet te vergeten het legendarische nachtleven. Vanwege de Duitse heritage van Jägermeister heeft ontwerper Zender zich voor deze custom-made fles laten inspireren door verschillende bekende landmarks in Berlijn.

56 trips naar Berlijn
Van alle flessen zullen slechts 56 flessen van kleur veranderen in de vriezer. Deze actie geeft de Jäger-liefhebber de mogelijkheid om een weekend voor twee naar de inspirerende Duitse hoofdstad te winnen.

De ontwerper van het etiket: Zender
Jägermeister is voor deze limited edition fles in zee gegaan met de Amsterdamse designer/illustrator Sander Pappot, ook wel bekend als
Zender. Begonnen als graffiti artist werd hij al snel een meester in verschillende soorten designtechnieken. Hij werkte vaak voor bekende namen en klanten in het nachtleven zowel in eigen land, als over de grens. Voor zowel Jägermeister als Zender bleek deze samenwerking als snel de perfecte match voor de - op Berlijn geïnspireerde - fles!

De nieuwe limited edition Jägermeister fles is exclusief in Nederland en in beperkte oplage verkrijgbaar in de winkels en de webshop van Gall&Gall.