Partyflock
 
­ Nederland

AT Bookings, Cloud 9 en Anna Agency bundelen krachten

gepubliceerd door , op
AT Bookings, Cloud 9 en Anna Agency bundelen krachten
15 september 2016
Sinds 1 september 2016 zijn Cloud 9 en Anna Agency partner geworden in AT Bookings, waarmee er een unieke samenwerking in de muziekindustrie is ontstaan. Deze drie partijen – elk met hun eigen specialisme – bundelen op deze manier hun kennis, kracht en kunde om de positie van AT Bookings op de Nederlandse en internationale markt verder uit te bouwen.

Edwin Jansen, CEO van AT Bookings, legt uit: "Wij hebben AT Bookings vanaf 2001 opgebouwd als een boekingskantoor met managementvisie, waardoor wij artiesten meer kunnen bieden dan alleen de verkoop van liveoptredens. In het verleden werkte AT Bookings nauw samen met AT Management aan de ontwikkeling van carrières, maar dit is ten gevolge van het stoppen van deze activiteiten eind 2014 opgehouden. Met deze twee sterke partners, die beide veel aan carrièreontwikkeling doen, kunnen we binnen AT Bookings weer op dezelfde manier meerwaarde bieden. Daarnaast zijn Cloud 9 en Anna Agency internationaal zeer ervaren spelers, waardoor wij ook over de grenzen veel meer voor onze artiesten kunnen betekenen. Ik heb enorm veel zin in de samenwerking en zal zelf ook weer direct bij de carrière van diverse artiesten betrokken zijn. Dat blijf ik toch het leukste vinden!"

Cloud 9
Raymond van Vliet, CEO van Cloud 9: "Wij zijn als uitgever en platenmaatschappij zeer actief binnen de genres urban en hiphop, met artiesten als Sevn Alias, Josylvio, Firstman, Esko en Hef. De ontwikkelingen die je tien jaar geleden zag binnen het dancesegment, komen nu terug binnen dit genre. AT Bookings vertegenwoordigt een aantal van de grootste namen in dit segment, net als wij. Ik verwacht dat de markt kan worden vergroot als het liveaanbod nog beter onder de aandacht kan worden gebracht bij de doelgroep, wat we nu gezamenlijk gaan doen. Een voorbeeld is het succesvolle concept Ronnie Flex & Friends in Ahoy, dat navolging kan vinden met artiesten uit het netwerk van Cloud 9. Daarnaast zijn we als label muzikaal breed georiënteerd. Het eveneens breed georiënteerde AT Bookings kan sterk bijdragen aan de ontwikkeling van de artiesten op ons label. Cloud 9 en Armada kunnen worden gezien als een van de grootste spelers op de internationale dancemarkt, en deze kracht kunnen we inzetten voor AT Bookings."

Anna Agency
Anna Knaup, CEO van Anna Agency, vertelt: "Wij zijn zowel internationaal als nationaal gericht op de ontwikkeling van artiesten als Hardwell, Dannic, Dyro, Sick Individuals en Kris Kross Amsterdam. Voor ons betekent de participatie in dit partnership een verbreding van de activiteiten en een versterking van onze aanwezigheid op de Nederlandse markt. Wij zien daarnaast enorme kansen voor de groei van zowel AT Bookings als de aangesloten artiesten, door ons grote internationale netwerk en onze kennis open te stellen en te bundelen. Ook zien wij kansen voor een cross-over-samenwerking tussen de aangesloten artiesten bij de verschillende bdrijven. Met de combinatie van deze partijen kunnen we echt een bijzonder platform voor artiesten gaan creëren."