Partyflock
 
­ Nederland

Salto Sounds in Club NYX tijdens Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 22 oktober vindt de eerste editie plaats van Salto Sounds in Club NYX. Deze speciale avond staat in het teken van Gregor Salto & Friends. Met bekende namen uit de house scene als Todd Terry, Boddhi Satva, Roog, Shermanology, Leroy Styles, The G-Team, en natuurlijk Gregor zelf, belooft deze avond de meest swingende van Amsterdam Dance Event te worden.

Salto Sounds komt voort uit de wekelijkse radioshow van Gregor Salto. De DJ en producer, die al jarenlang de club scene domineert met zijn onderscheidende muziek met een mix van tropical, latin en soul-grooves en een stevige basis van house, maakt elke week de podcast Salto Sounds. In deze podcast zet hij zijn favoriete muziek op een rijtje. Meer dan 100.000 wereldwijde luisteraars uit o.a. Nederland, USA, Frankrijk, Engeland, Duitsland stemmen wekelijks af op dit muziekprogramma.

Tijdens Amsterdam Dance Event komt Salto Sounds tot leven. In Club NYX draait Gregor samen met vele anderen DJ's: "Het is dé avond om even helemaal los te gaan en met deze line-up zorg ik samen met mijn vrienden voor dé house avond van het Amsterdam Dance Event", aldus Gregor. Kaarten voor dit evenement zijn vanaf vandaag te koop via de website yourticketprovinder.nl.


Hosted by Bad Manor.
Toiletterette: Washington Bullets en Kwint Downpitch