Partyflock
 
­ Nederland

Hypnotic House - Oldschool Underground Rave

gepubliceerd door , op
Hypnotic House
27 mei 2016
In de beginjaren waren de feesten illegaal, de exctasy goed en de house nog niet opgesplitst in mellow en hardcore. In deze gouden jaren werden muzikale juweeltjes geproduceerd, klassieke tracks die nog steeds dansvloeren vullen. Hypnotic House staat in het teken van deze tijd. Een zinderende avond, met house te techno klassiekers en die old skool vibe.

Gino (USA) bouwde als house pioneer zijn reputatie op toen hij in 1992 een thuisbasis kreeg in de Multigroove aan de Elementenstraat in Amsterdam waar hij elke week het publiek weer tot grote hoogtes wist te brengen. Pat C heeft als resident Dj in Parkzicht gedraaid en zal je meenemen op een wonderbaarlijke muzikale trip door het verleden. Nickey zal je trakteren op een knallende oldschool classics set. Hankey zal je opwarmen met zijn heerlijke trance en techno klassiekers. Deze avond zal ontembaar zijn als een onweersstorm en mag je dus niet missen als je een echte freak bent.

Let op: er zijn slechts 150 kaartjes beschikbaar, deze kosten EUR9,- in de voorverkoop (inclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via deze link: koop tickets

Als er nog kaarten over zijn, zullen deze op de avond zelf aan de kassa worden verkocht voor EUR11,-.

4 opmerkingen

Jammer dat het zo ver weg is :( Doe eens zoiets in de Poema :P
Artiest {SHOWLIST artist 78292, 21125}
Uitspraak van Dj Sidious op vrijdag 9 september 2016 om 15:38:
Doe eens zoiets in de Poema :P


Waar is dat :)?
Uitspraak van djnickey.nl op zaterdag 10 september 2016 om 10:24:
Waar is dat :)?


In Utrecht. Kunnen we te voet ;)
Oude house is gewoon super lekker en puur.