Partyflock

Feestjes met een dresscode in september

Feestjes met een dresscode in september

gepubliceerd door , op
Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.­nl. Ook in augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel sensatie beloven. Het wordt een lekkere maand met gekke feesten dus wij adviseren je om je festivalkleding (weer) uit de kast te trekken!

Zaterdag 3 september - Valtifest
Heb je altijd al je mooie bos met rode haren aan de wereld willen laten zien, en ook nog eens geld besparen? Kom dan naar het Valtifest in Amsterdam. Op zaterdag 3 september is het 'Red Head Day', gingers mogen daarom gratis naar binnen! De dresscode luidt: Valtifest on Fire, Let's get Intimate! Trek dus je meest excentrieke outfit uit de kast! Als je nét iets minder opvallend gekleed wilt gaan is dat natuurlijk ook helemaal prima. Bekijk dan eens de Festival Chique dresscode, waarbij dames zich kleden in kleurrijke jurkjes en rokjes. De heren kleden zich hier iets meer (zomers) behouden, een shirt met gekke print of een leuke hoed is hier wel op zijn plaats.

Zaterdag 3 september - Neon Nights
Ben jij ook zo gefascineerd door neonverlichting? Kom dan naar Neon Nights in Club Vie, Rotterdam. Dit feest staat in het thema van glow in the dark. Dit zal je terug zien in de vele acts. De Dresscode? Neon-kleding natuurlijk! Hierbij kun je je neon gele, groene, roze of oranje shirts uit je kast trekken. Door de verlichting in de zaal zal je shirt automatisch gloeien. Natuurlijk scoor je extra punten met neon gele nagellak en/of schmink.

Vrijdag 9 september - Into the Woods Festival
De organisatoren van het Amersfoortse Into the Woods trekken jaar in jaar uit alle stoppen uit de kast om haar bezoekers een zo psychedelisch mogelijke ervaring te bezorgen. In deze wereld vol kabouters en bos-elfjes is niets te gek. Vergeet daarom vooral niet je kabouterbaarden en puntmutsen mee te nemen. Mocht je dit toch te gek vinden, dan kun je jezelf ook de houthakker look aanmeten, wel zo toepasselijk. Nog niet genoeg geïnspireerd? Denk dan aan de altijd goed werkende festivalstijl Bohemian Chique met hippie uitstraling.

Zaterdag 23 september - We Love Disco
Wie houdt er nou niet van een avondje vol foute discomuziek?! Pak daarom je kans en ga in Ahoy naar We Love Disco, en ga los op alle swingende disco hits van vroeger. Het mag allemaal, zolang je maar gekleed gaat in wijde pijpen, grote pruiken en buitensporig veel glitter. Natuurlijk kun je jezelf de 70's dresscode eigen maken. Denk hierbij aan veel spijkerstof, strakke shirts met wijde broeken en bloemenprints op je kleding.

Vrijdag 30 september - Oktoberfest 2016
Stof je lederhosen en dirndl's maar vast af. Oktober staat namelijk om de hoek. Groot geworden in Duitsland, maar nu ook al jaren populair in Nederland: Oktoberfest! Om de oktobermaand in te luiden kun je op vrijdag 30 september losgaan in Den Haag. Bekijk hier onze tips over oktoberfestkleding. Laat die meters bier maar vast doorkomen!