Partyflock
 
­ Nederland

Eerste namen White Moon 19 november onthuld
Einde super early birds in zicht

gepubliceerd door , op
Door het zeer geslaagde White Moon Indoor Festival van april en het geweldige Full Moon festival afgelopen 4 juni gaan de tickets voor de volgende indoor festival editie van White Moon harder dan ooit! De nieuwe formule met vier verschillende area's en meerdere stijlen die er een echt festival van maken slaat supergoed aan bij iedereen en inmiddels is al meer dan 75% van alle tickets voor 19 november verkocht. Wacht niet te lang, de kaartverkoop gaat razendsnel, harder dan ooit! Als kleine teaser worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de main area, en dat zijn niet de minsten!

Nu de eerste namen bekend gemaakt worden zullen de Super Early Birds snel stoppen. Haal je nu nog snel voor je met vakantie gaat je tickets dan bespaar je snel nog even 10 euro. Met nog veertien weken te gaan nu de laatste limited Early Birds voor 35 euro (VIP 45 euro)! Als de tickets zo door gaan raakt White Moon bijna zeker uitverkocht aankomende november! Zaterdag 19 november in The BOX in Amsterdam: White Moon Indoor Festival – The Biggest Sensation of the Year!

Click here for Early Bird tickets

Nagenieten: White Moon 2 april


Indoor Festival Editie
Vier mooie area's met verschillende stijlen muziek, ook in november kun je genieten van deze festivalsfeer. In de grootste tweede area zal 100% trance worden geprogrammeerd, met mooie classics en vette nieuwe tracks voor alle trance liefhebbers. De Main area zal natuurlijk weer pumping zijn, zoals jullie allemaal willen op een vet feest als White Moon. Alle DJ's krijgen de opdracht mee om te knallen! In de vierde area kun je genieten van lekkere housebeats en info over de derde area wordt binnenkort bekend gemaakt. Dat natuurlijk samen met spectaculair led- en lasershows, een totaal anders groots decor die je alleen op de grote festivals ziet, spectaculaire acts en shows en die speciale gezellige Full Moon sfeer waar iedereen in het wit is gekleed. Het feest waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt!

De eerste namen voor de Main area zijn bekend! Let op: dit is nog de niet de volledige line-up van de main area, er komen nog veel meer DJ's bij! Ook de DJ's van de overige zalen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Zaterdag 19 november, White Moon presents:

Main Area DJ's:
Marco V
Gregor Salto
Spider
Chris Scott
Ruben Vitalis
MEM
More to be confirmed...

De dresscode voor White Moon is zoals altijd natuurlijk pure white en is verplicht voor iedereen (schoenen hoeven niet wit). In The BOX zijn lockers aanwezig om je om te kleden. Bij de entree is beperkt witte kleding verkrijgbaar.

Een onvergetelijke ervaring als VIP op White Moon
Natuurlijk zullen er op White Moon zeer luxueuze VIP-decks aanwezig zijn om het feest op zijn allerbest mee te maken. Welke opties je uit kunt kiezen lees je hieronder:

VIP-deck ticket: speciaal VIP podium dicht bij de DJ's met bar, supermooi uitzicht, meer ruimte om te dansen, lekkere lounge zitjes, gratis toiletten, aparte VIP-ingang. VIP-deck tickets nu voor: € 45.
Super VIP: aparte toiletten, Candy/fruit/mints/ice, lounge/chill-balkon view over party, hostesses, private pole dancers, private bar, free massage, aparte VIP-ingang, toegang tot alle area's (VIP-deck & Super VIP balcony) Super VIP tickets nu voor € 75.
Gold VIP-tafel: Met jouw vrienden en vriendinnen een eigen tafel hebben op het feest met het mooiste uitzicht en alle extra's die daarbij horen. Je bestelt een eigen VIP-Tafel voor: € 950 (op basis van 6 personen). Reserveren via: info@nachtboetiek.
Let op: een aantal gezelschappen hebben reeds een tafel gereserveerd, er zijn nu nog enkele mooi gelegen tafels over!

Bij een Gold VIP-tafel hoort een complete VIP-behandeling met fles sterke drank + frisdrank naar keuze, champagne, een eigen VIP-toilet, candy, fruit, mints en ice, sexy VIP-hostesses en natuurlijk wordt je aan je tafel bediend. Daarnaast heb je dan ook nog toegang tot het Super VIP-Lounge balkon met private bar, free massages en private pole dancers en alle andere VIP area's.

De aftermovie van Full Moon festival 4 juni


Zaterdag 19 november White Moon in The BOX wordt nog sensationeler! Nu Laatste dagen Super Early Bird! Pak die mooie korting van 10 euro nog snel even mee en bestel je Early Bird Tickets hier en je zit in november op de eerste rang!