Partyflock
 
­

ADE programma Sugarfactory compleet

gepubliceerd door , op
Sugar Factory maakt het programma van Amsterdam Dance Event 2016 compleet met een grote lijst nieuwe bevestigingen waaronder Pablo Nouvelle, Suuns, Blanck Mass, Carl Craig & Friends, Little Louie Vega, Jazzy Jeff, Cassy, Ellen Allien, Kenny Dope en meer. Van woensdag 19 oktober tot en met zondag 23 oktober staat de zaal met maar liefst twaalf producties in de avond, nacht en ochtend, helemaal in het teken van het internationale dancefestival. De voorverkoop voor de programma's is begonnen via www.sugarfactory.nl

Divers avondprogramma
Ook dit jaar biedt Sugar Factory een podium aan veelbesproken nationale en internationale live acts. De week begint met de Zwitserse producer Pablo Nouvelle (Armada) op woensdag 19 oktober en voorprogramma's OIJ en Superpoze. Donderdag staat in het teken van showcasefestival 3voor12 presents: ADE Live, in samenwerking met Paradiso en Melkweg. In Sugar Factory treden ZES, Blanck Mass en Suuns op. Tenslotte wordt vrijdag 21 oktober een feestelijke avond met shows van blazersformatie Gallowstreet, Kypski (live) en AfrikaBoomNada.

Headliners in de nacht
Na middernacht blijven de grote namen komen. Techno Tuesday begint dinsdag 18 oktober al met de onofficiële opening. De officiële openingsnacht staat als een huis met Groove Odyssey: Little Louie Vega, Bobby & Steve, Mike Risk en vele anderen. Op donderdag 20 oktober presenteren Groove & Project Sugar "We Are Not Alone" met niemand minder dan Cassy, Ellen Allien, Johanna Schneider en Magda. Vrijdagnacht zal de boeken in gaan: MN2S brengt DJ Jazzy Jeff en Kenny Dope naar Sugar Factory. Nog meer headliners voor het weekend volgen, met pionier Carl Craig & friends op zaterdagnacht tijdens Detroit Love, en STUFF. en Swindle tijdens Wicked Jazzsounds op zondagnacht 23 oktober.

Afterparty programma
Dit jaar presenteert Sugar Factory vier afterparty's met een verrassende en uiteenlopende line-up. De deuren zijn geopend van 06:15 tot 13:00 op donderdag en vrijdagochtend, op zaterdag en zondag sluiten de deuren pas om 16:00. De echte nachtbrakers kunnen zonder zorgen tot in de vroege uurtjes in Sugar Factory blijven dansen. Het complete programma van de afterparties is te vinden op de website van Sugar Factory.

De voorverkoop van alle programma's is inmiddels van start gegaan. Kijk voor alle informatie en het complete programma op de website van Sugarafctory. De kaartverkoop van 3voor12 presents: ADE Live (donderdag 20 oktober met Suuns, Blanck Mass en Zes) loopt via de website van Melkweg.