Partyflock

Sunset Festival · Trailer online

Sunset Festival · Trailer online

gepubliceerd door , op
Sunset Festival · Trailer online (afbeelding)
Op 17 september is het zo ver: de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival! Geniet van een topdag vol muziek, opzwepende DJ acts, een gezellige festivalsfeer en pak die laatste zonnestralen van het zomerseizoen aan het stralend witte zandstrand van De Lilse bergen.

Check hier alvast de magische trailer:


De Lilse bergen is zonder twijfel één van de mooiste festivallocaties van België èn is bovendien makkelijk bereikbaar; net over de Belgische Kempengrens, op minder dan een half uurtje van Eindhoven of Tilburg.

Vorig jaar vonden meer dan 10.000 bezoekers hun weg naar het prachtige strand rondom dit magische meer, de vele gezellige hoekjes in het bos en de mooie groene omgeving midden in de natuur. Ook dit jaar wordt alles aangekleed met leuke deco, animatie, foodtrucks en sfeerverlichting. Voeg daar nog tal van stages aan toe, van intiem en gezellig en Sunset is the place to be bij uitstek voor een knallend, onvergetelijk dagje festivallen.

[dump id=11151]

De line-up van Sunset biedt ook dit jaar voor iedereen wat wils: van EDM tot een grote hoeveelheid hardere stijlen, verspreid over maar liefst vijf area's. Benieuwd wie er dit jaar op Sunset staan? Check de volledige line-up op de Sunset website.

[dump id=11152]

Meer weten over Sunset Festival? Check www.sunsetfestival.be en vergeet niet om jezelf hier natuurlijk eventjes present te melden!

Summer ain't over before Sunset!