Partyflock
 
­ Nederland

Dannic organiseert allereerste 'Fonk Recordings' label-avond tijdens ADE

gepubliceerd door , op
DJ/Producer Dannic organiseert zijn eerste 'Fonk Recordings' label-avond tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event. Begin 2016 richtte Dannic zijn eigen dance-label, dat zich richt op een funky eigen sound en jonge upcoming artiesten, op. 'DANNIC Presents: Fonk Recordings' vindt plaats op woensdag 19 oktober 2016 in Escape deLux. Dannic zal deze avond uiteraard zelf optreden bijgestaan door een scala aan artiesten die onlangs releases op 'Fonk Recordings' hebben uitgebracht. De volledige line-up wordt op een later moment bekend gemaakt. De officiële verkoop van 'DANNIC presents: Fonk Recordings' is al van start gegaan.

Dannic: 'Ik ben heel blij en trots op het feit dat ik met mijn label deze avond kan organiseren en (jonge) talenten een platform kan bieden om zichzelf aan de rest van de wereld te laten zien.'
Behalve tijdens ADE was Dannic de afgelopen maanden te zien op verschillende prominente festivals waaronder Tomorrowland (22 juli) en het 'all ages' festival We Are The Future (16 juli). Binnenkort zal hij draaien tijdens Dance Valley (Main Stage // 13 augustus).

Dannic
De Bredase DJ/ Producer Daan Romers, beter bekend als Dannic, is één van de meest in het oog springende acts van de nieuwe generatie Nederlandse DJ's. Afgelopen jaar schoot Dannic omhoog in de DJ Mag Top 100 naar #26. Met de release van zijn eigen label heeft Dannic de volgende stap gezet in zijn veelbelovende carrière. Dannic is komende zomer te zien op alle grote festivals en tourt daarnaast door Europa, China en USA. Zijn complete tourschema is te vinden op www.djdannic.com

Fonk Recordings
Fonk Recordings is in 2016 opgericht door Dannic. Het is een label dat zich richt op up-and-coming artiesten en hen dezelfde kansen wil bieden die de DJ zelf heeft gekregen in het beginstadium van zijn carrière. De sound van Fonk Recordings is kenmerkend voor Dannic's stijl: energieke groovy big room house muziek. Fonk Recordings is tevens een platform om eigen muziek te releasen, daarnaast blijft hij ook tracks uitbrengen op Revealed Recordings (het label van DJ-collega en goede vriend Hardwell).

Op 11 maart verscheen het eerste mixalbum op Fonk Recordings, genaamd 'DANNIC presents Fonk'. Dannic ontving het eerste exemplaar uit handen van collega Fedde le Grand. Op 'DANNIC presents Fonk' staan de hoogtepunten uit Dannic's livesets en zijn single 'Light The Sky': een samenwerking met de populaire YouTube zanger Aïrto.